Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes,  Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger vakkert til i hjertet av naturskjønne Valdres, bare 2,5 timer fra Oslo. Hotellet har gode konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Fagernes 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes ligger perfekt plassert i nærheten av både Beitostølen, Hemsedal og Jotunheimen, steder som tilbyr unike muligheter til friluftsopplevelser. 

Frodig dal og høye fjell

Uansett om du ønsker å oppleve naturen på egenhånd eller i regi av aktørene som finnes i området, er vi helt sikre på at du vil få en opplevelse du sent glemmer. Valdres strekker seg fra frodige dalområder med mye vann og skog, til mektige tinder i Jotunheimen i nord. Fagernes ligger midt i regionen og fungerer som et godt utgangspunkt for utflukter og opplevelser.

M/B Bitihorn

Båten M/B Bitihorn har trafikkert innsjøen Bygin i mer enn hundre år. Båtturen omringes av mektig natur, og du kan se flere fjelltopper i 2000 meters-klassen. Fra hotellet kan du ta buss til Bitin, ferdes med Bitihorn videre til Eidsbugarden, og deretter ta buss tilbake til Fagernes. En nydelig tur både for deg som vil gå i fjellet, eller ta dagen litt mer med ro.

Stølsliv

En liten kjøretur unna Fagernes kan du oppleve ekte stølsliv. På fire aktive støler i naturskjønne omgivelser er hverdagen sånn den var i gamle dager. Det melkes og ystes på tradisjonelle måter med melk fra egne kyr, og de holder i tillegg kalver, kopplam, gris, kanin og en shetlandsponni. Her kan familien være med på alt som skjer - melking, ysting, mating av husdyrene, ri på ponni, gå natursti eller kjøre med hund. Her kan dere overnatte i en koselig stølsbu eller sove i høyet, og være med koselige bålkvelder. Stølene serverer lapper eller kvikaker med rømme og syltetøy, kaffe og saft. Tur til stølene kan bestilles i resepsjonen på hotellet.

Besøk Farmen-gården Landmark

I 2011 ble TV-programmet Farmen arrangert i Valdres, og i den forbindelse ble båtene "Veslekari" og "Ola" pusset opp. Disse går fortsatt i trafikk på Aurdalsfjorden til Landmark gård, hvor du kan være med på en guidet tur. Dette er også en ideell mulighet til å oppdage vakker natur med venner og familie.

Valdresmusea

Valdresmusea er landets største friluftsmuseum, og legger stolthet i å jobbe med bevaring, dokumentasjon, forskning og formidling tilknyttet den lokale kulturarven. Valdres Folkemuseum ligger i gåavstand fra hotellet, og består av 100 hus og anlegg innenfor den tradisjonelle skigarden. Her finner du også landets eldste folkemusikkarkiv og et enormt fotoarkiv. 

Opplevelsesysteriet på Beitostølen

Her kan du se ysteprosessen på nært hold! Fra melken blir levert til osten og andre meieriprodukter er ferdig ystet, alt kan observeres gjennom en stor glassvegg. Lokalbutikken En smak av Valdres tlbyr det beste Valdres kan fremskaffe av kortreist kvalitetsmat, og du får smaksprøver på det aller meste. Det er også servering av spennende tapasretter med et stort utvalg drikke, inkludert det lokale Beitoølet.

Spill golf i Valdres

En golfbane lik denne har du aldri sett før. Valdres Golf ligger naturskjønt til ved Aurdalsvannet, 12 kilometer fra Fagernes. Banen åpnet i 2003, og banearkitekt er Jeremy Turner. Den er 5758m lang, par 72, og byr på varierte utfordringer. Sommeren 2013 åpnet nye utslagssteder slik at vi får 18 forskjellige utslag på runden til 9 greener. Anlegget består av en 9-hulls bane, driving range og øvingsområde med puttinggreen og sandbunker. Vann er i spill på 6 av hullene. I klubbhuset finner du kafé og proshop. Kaféen serverer hjemmelagde småretter både ute og inne. I proshopen tilbyr vi et godt utvalg i golfutstyr og tilbehør. Det er også utleie av golfbil og utstyr.

TurApp Valdres

Opplev Valdresregionen ved hjelp av en app! I appen kan både la deg inspirere og planlegge aktiviteter og fjellturer. Her finner du informasjon og detaljerte beskrivelser til hvert enkelt turmål, og du får gode smakebiter på hva du kan vente deg underveis. Turene har GPS-spor som gjør det enkelt å finne frem, og turene er gradert jamfør den nasjonale standarden for merking av turmål.  

 

Kontakt

Ta gjerne kontakt med hotellet for mer informasjon.

Telefon: +47 61 35 80 00
E- post: fagernes@choice.no 

Turistkontor

Fagernes

tlf +47 61 35 94 10

Beitostølen

tlf +47 61 35 94 20

2.260.167.953 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK