Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes,  Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger vakkert til i hjertet av naturskjønne Valdres, bare 2,5 timer fra Oslo. Hotellet har gode konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Fagernes 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Fagernes

For mange er Valdres ensbetydende med smaksrik natur, og det er noe vi tar med oss inn på vårt kjøkken.

En smak av Valdres

Naturen i Valdres er et eneste stort matfat, noe lokale matvareprodusenter gjennom mange tradisjoner har visst å benytte seg av. Her utnytter vi den rene og friske naturen til å fremstille næringsrike og smakfulle produkter. Ofte er fremstillingen bygget på tradisjonelle metoder for best mulig kvalitet og smak. Produkter som rakfisk, fenalår, kurv, lefse, flatbrød, ost, rømme og iskrem er bare noe av det som produseres her i Valdres.

Rakfisken fra Valdres

Rakfisken fra Valdres er så berømt at den har fått sin egen festival. Det er ikke hvem som helst som får lov til å kalle rakfisken sin for det. Den må være først være klekket og oppdrettet lokalt i området. Deretter må den fremstilles og behandles på en spesiell og tradisjonell måte. Den tørrsaltes og legges i spann. Strenge regler sier ingen tilsetningsstoffer kan brukes. Fisken modnes på spann, får sin kjente og sterke rødfarge og gode konsistens. Klassisk tilbehør er hjemmelaget flatbrød, setersmør, rødbeter, poteter og rømme.

Restaurant Storstua

Quality Hotel & Resort Fagernes har et førsteklasses kjøkken som kan friste med retter av de beste råvarer. Hotellets spisesal, Storstua, har koselig interiør og malingsteknikker fra gamle miljøer, med sitteplasser til 250 stk. I tilknytning til spisesalen finner man tre egne lokaler, Valdresstua (sitteplass til 48), Lysthuset (sitteplass til 40) og Blåsalen (sitteplass til 60). Ved større selskaper, bryllup, banketter og lignende benyttes Strandefjordsalen, som kan ta opp til 300 personer til bespisning. Vårt kjøkken lager menyer til alle typer arrangementer.

Lysthuset

Lysthuset er en sekskantet liten stue med glass på alle vegger, høyt under taket med flott malingsteknikk, lyst og herlig hvor man kan nyte en fantastisk utsikt med god mat og drikke. Valdresstua er en rød stue som er inspirert av Valdres med litt gammeldags interiør. Gamle lamper og koselig atmosfære. Blåsal er en prakfull festsal, blå og flott med malerier på tak og vegger. Den er lys og trivelig med store glass.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30
Sommer: 07.00 - 10.00

Restaurant

Vinter
Mandag - torsdag: 19.00 - 21.00 
Fredag - lørdag : 18.00 - 21.30 

Sommer
Mandag - torsdag: 18.00 - 21.00 
Fredag - søndag : 18.00 - 21.30

Baren

Mandag - torsdag: 18.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 18.00 – 02.00 

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Ta gjerne kontakt med hotellet for mer informasjon og bestilling av bord.

Telefon: +47 61 35 80 00
E- post: fagernes@choice.no 

2.260.167.953 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK