Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes,  Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger vakkert til i hjertet av naturskjønne Valdres, bare 2,5 timer fra Oslo. Hotellet har gode konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Fagernes 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Fagernes

Hos oss på Fagernes er hele familie velkommen. Vi vil gjøre vårt for å tilrettelegge ditt opphold hos oss.

Store som små

Hos oss er både store og små barn velkommen inn. Våre ansatte er lokalkjente med mange gode tips og triks på lager for dere, uansett om dere vil begi dere ut på lange turer eller holde dere i nærområdet.

Ut på tur

Valdresområdet har turterreng for alle typer turer: lange, korte, på beina, til sykkel, på land eller på vann. Mange av aktivitetene i nærområdet er familievennlige. Ta en titt på våre tips for sommer og for vinter. Vi anbefaler spesielt støl-turen, hvor barna får hilse på mange forskjellige dyr, og kan være med på både riding, natursti og hundekjøring. Her kan hele familien overnatte i en koselig stølsbu eller sove i høyet. Det arrangeres bålkvelder, og det serveres lapper eller kvikaker med rømme og syltetøy, saft og kaffe. Ta kontakt med hotellet for bestilling av stølstur.

På hotellet

Barna er hjertelig velkommen inn i restauranten, hvor vi har satt sammen en helt egen meny for barna. På kveldstid kan det være godt å krølle seg sammen i en stol foran peisen med et spill eller noe å lese. Vi har basseng hvor barna kan boltre seg både morgen og kveld, men da med tilsyn fra de voksne. Femti meter fra hotellet finnes det en stor klatrepark, hvor både styrke og koordinasjon settes på prøve.

Kontakt

Ta gjerne kontakt med hotellet for mer informasjon.

Telefon: +47 61 35 80 00
E- post: fagernes@choice.no 

2.260.167.953 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK