Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes,  Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger vakkert til i hjertet av naturskjønne Valdres, bare 2,5 timer fra Oslo. Hotellet har gode konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Fagernes 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Fagernes

65% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 154 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

høstferie

4. oktober 2015, Bjørkelangen, 638b_rd_

Flott hotel med fin beliggenhet ved vann. Flott utgangspunkt med nærhet til flere fine turer på fjellet og til andre aktiviteter. Har vært der 4-5 ganger tidligere. Denne gang var vi ofte ute på aktiv…

Flott hotel med fin beliggenhet ved vann. Flott utgangspunkt med nærhet til flere fine turer på fjellet og til andre aktiviteter. Har vært der 4-5 ganger tidligere. Denne gang var vi ofte ute på aktivitet i fjellet.
Les hele anmeldelsen
5

A great weekend with great dinner.

30. september 2015, Hokksund, jonestby

To voksne ble tatt godt vare på av hotellets ansatte. Noen problemer med kaldt badegulv ble løst svært tilfredsstillende. Restauranten bød på utsøkt middag. Svømmebasseng og badstuen var veldig bra. K…

To voksne ble tatt godt vare på av hotellets ansatte. Noen problemer med kaldt badegulv ble løst svært tilfredsstillende. Restauranten bød på utsøkt middag. Svømmebasseng og badstuen var veldig bra. Kort kjøretur til Valdresflya og fantastisk turterreng i 1100 meters høyde.
Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell, med minner fra gamledager.

7. september 2015, Oslo, Norge, S5261MHannk

Hotellet er fint og har ett gammeldags preg over seg uten å være umoderne. Hyggelig betjening. Frokosten er bra. Rommene passe i størrelse og alltid rent. Vil bruke hotellet ved senere anledninger.:)…

Hotellet er fint og har ett gammeldags preg over seg uten å være umoderne. Hyggelig betjening. Frokosten er bra. Rommene passe i størrelse og alltid rent. Vil bruke hotellet ved senere anledninger.:) .
Les hele anmeldelsen
3

Ikke bra

18. august 2015, , okf123

Bra beliggenhet, grei parkering, hyggelig mottagelse i resepsjonen men rommet var en stor skuffelse. Et meget slitt og skittent teppe på gulvet var ikke bra. I tillegg hadde vi med en liten hund, da b…

Bra beliggenhet, grei parkering, hyggelig mottagelse i resepsjonen men rommet var en stor skuffelse. Et meget slitt og skittent teppe på gulvet var ikke bra. I tillegg hadde vi med en liten hund, da bruker man normalt å få rom uten tepper. Nei, gjør noe med rommene som har tepper! Spiste middag og frokost dagen etter og begge var helt greie.
Les hele anmeldelsen
4

God service, fint hotell

16. august 2015, , Roald L

Fint hotell, ypperlig frokost og vennlig betjening på Fagernes. Svømmebasseng og badstu. Fin beliggenhet med utsikt mot vannet. Rommet var greitt, standard norsk hotellrom. Typisk norsk fire stjerner…

Fint hotell, ypperlig frokost og vennlig betjening på Fagernes. Svømmebasseng og badstu. Fin beliggenhet med utsikt mot vannet. Rommet var greitt, standard norsk hotellrom. Typisk norsk fire stjerners hotell, verdt prisen vi betaler.
Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK