Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende

basert på 92 anmeldelser.

3,5

64% besøkende anbefaler dette hotellet.
4
Renslighet
4
Sovekvalitet
4
Service
3,5
Verdi
3,5
Rom
4,5
Sted

4

Hotell med særpreg og sjel

26. februar 2015, Fredrikstad, Norge, Solsigne

Ærverdig og staselig hotell med flotte salonger,matsal og ikke minst en innbydende resepsjon med et meget hyggelig personale. Rommet var oppgradert- stort og fint, balkong med sittegruppe og utsikt o...

Ærverdig og staselig hotell med flotte salonger,matsal og ikke minst en innbydende resepsjon med et meget hyggelig personale. Rommet var oppgradert- stort og fint, balkong med sittegruppe og utsikt over Strandefjorden var et stort pluss.... Hotellet kan tilby både svømmebasseng og treningsstudio. I tillegg ligger hotellet midt i Fagernes sentrum, som ikke er så stort men har desto mere sjarm! Tilbudet om uteaktiviteter er også stort, og tilgang på skiløyper og bakker ligger rett i nærheten.
Les hele anmeldelsen Lukk

5

Et godt valg!

5. februar 2015, Drammen, Norge, hannegj

Nydelig beliggende hotell med god service og muligheter for mange forskjellige aktiviteter. Kan anbefales både til familieopphold og også i konferanse sammenheng. Hyggelig personale og god mat. Kan an...

Nydelig beliggende hotell med god service og muligheter for mange forskjellige aktiviteter. Kan anbefales både til familieopphold og også i konferanse sammenheng. Hyggelig personale og god mat. Kan anbefales!

Svar fra eier

25. februar 2015

Kjære Hanne, Tusen takk for besøket og for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss. Dette var mange gode ord. Glad for å høre at dere har hatt et fint opphold, og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss. Ha også en fortsatt god vinter!

Les hele anmeldelsen Lukk

2

Ikke reis dit

29. januar 2015, Hamar, Norge, Tone G

Var på julebordweekend før jul.måtte betale en natt selv, og 1800,- er alt for mye for en natt. gledet meg til lunsj på hotellet, men ble veldig skuffet da vi fikk hver vår tallerken med "kokt" kyllin...

Var på julebordweekend før jul.måtte betale en natt selv, og 1800,- er alt for mye for en natt. gledet meg til lunsj på hotellet, men ble veldig skuffet da vi fikk hver vår tallerken med "kokt" kyllinglår. (dette er kursmat og ikke lunsj på en julebordhelg).Julebordet var greit nok, men enkelt.Når man serverer lutefisk , ribbe og sylte forventer du å finne sennep, men de hadde kun gravlakssaus og idun pølsesennep. Søndag var det brunsj og det var tydeligvis rester fra dagen før: frukten var brun (var nok samme fat som stod framme dagen før med skrellt frukt), tomt for flatbrød til spekematen, tomt for lefse til sylte, tomt for saus både til riskrem og karamellpudding. dessuten var vi i baren på kvelden og noen hadde spydd på dansegulvet. dette burde blitt fjernet fort, men lå sikkert en halv time (dette var rett ved baren). Kommer ikke til å reise dit igjen. Til deres priser forventer man mer :(

Svar fra eier

25. februar 2015

Hej Tone, Tusen takk for besøket og for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss. Dette var veldig leit å høre, og jeg beklager at du har hatt en så dårlig opplevelse hos oss. Maten jobber vi med hele tiden. Kjøkkensjefen har gjort mange og gode endringer, men vi tar med oss kommentarene på buffetene, og skal jobbe med det.

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Quality hotell Fagernes.

6. desember 2014, Jevnaker, lillbra

Fint hotell med hyggelig personale. Veldig fin julebufeet og frokost. Reint og fint rom. Vi bestilte gjennom coop sin medlemsside. Det fungerte bra og det var mye å spare på oppholdet som coop medlem.

Fint hotell med hyggelig personale. Veldig fin julebufeet og frokost. Reint og fint rom. Vi bestilte gjennom coop sin medlemsside. Det fungerte bra og det var mye å spare på oppholdet som coop medlem.
Les hele anmeldelsen Lukk

2

Greit hotell

16. november 2014, , Finn R

Hotellet er greit, men trenger en oppgradering av rommenes bad. Hvis prisen hadde vært 700,- hadde dette fremstått som mye bedre, men når man betaler 1200 -1300,- for en natt er det visse ting som bør...

Hotellet er greit, men trenger en oppgradering av rommenes bad. Hvis prisen hadde vært 700,- hadde dette fremstått som mye bedre, men når man betaler 1200 -1300,- for en natt er det visse ting som bør være innenfor en viss standard. Bor her ofte, og det er kun pga bonusopptjening... Hvis det ikke hadde vært for det, ville jeg helt klart valgt et mindre hotell i nærheten.
Les hele anmeldelsen Lukk

2.170.161.986 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK