Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes,  Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger vakkert til i hjertet av naturskjønne Valdres, bare 2,5 timer fra Oslo. Hotellet har gode konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Fagernes 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Fagernes

65% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 149 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Ikke bra

18. august 2015, , okf123

Bra beliggenhet, grei parkering, hyggelig mottagelse i resepsjonen men rommet var en stor skuffelse. Et meget slitt og skittent teppe på gulvet var ikke bra. I tillegg hadde vi med en liten hund, da b…

Bra beliggenhet, grei parkering, hyggelig mottagelse i resepsjonen men rommet var en stor skuffelse. Et meget slitt og skittent teppe på gulvet var ikke bra. I tillegg hadde vi med en liten hund, da bruker man normalt å få rom uten tepper. Nei, gjør noe med rommene som har tepper! Spiste middag og frokost dagen etter og begge var helt greie.
Les hele anmeldelsen
4

God service, fint hotell

16. august 2015, , Roald L

Fint hotell, ypperlig frokost og vennlig betjening på Fagernes. Svømmebasseng og badstu. Fin beliggenhet med utsikt mot vannet. Rommet var greitt, standard norsk hotellrom. Typisk norsk fire stjerner…

Fint hotell, ypperlig frokost og vennlig betjening på Fagernes. Svømmebasseng og badstu. Fin beliggenhet med utsikt mot vannet. Rommet var greitt, standard norsk hotellrom. Typisk norsk fire stjerners hotell, verdt prisen vi betaler.
Les hele anmeldelsen
4

Fagernes midtvegs

13. august 2015, , Bjarne S

Beliggenheten er perfekt,med en utsøkt forbindelse til park og vann, og en urban inngangsside mot Fagernes sentrum.Vennlig mottakelse. Hotellet er eldre, men har en koselig stil og en varm atmosfære.…

Beliggenheten er perfekt,med en utsøkt forbindelse til park og vann, og en urban inngangsside mot Fagernes sentrum.Vennlig mottakelse. Hotellet er eldre, men har en koselig stil og en varm atmosfære. Rommet er helt greit, uten spesiell karakter. Godt bad, med OK frasettingsplass, badekar og lyse farger.Innfelte taklys gir som vanlig for dårlig detaljlys mot speilet. Utsøkt frokost med stort utvalg.
Les hele anmeldelsen
2

Skuffet

5. august 2015, , Linda B

jeg har sovet her mange ganger for og alltid vært fornøyd. Denne gangen fikk vi dessverre et slitent og utdatert rom, med teppegulv og slitte tekstiler. Badet var godt oppvarmet, dårlig med plass til…

jeg har sovet her mange ganger for og alltid vært fornøyd. Denne gangen fikk vi dessverre et slitent og utdatert rom, med teppegulv og slitte tekstiler. Badet var godt oppvarmet, dårlig med plass til å sette fra seg ting. Skulle vært vannkoker på rommet, men vi fikk termos med vann fra resepsjonen. Dyrt i forhold til kvalitet. Maten her har alltid vært bra, denne gangen var frokosten stusselig og med kjedelig kaffe. Dukene i spisesalen var ikke pene.
Les hele anmeldelsen
4

Som forventet

4. august 2015, Trondheim, Norge, 827kristianw

Helt grei standard, rent og pent. Noe slitt rom men ikke mer enn man kan forvente. Bra frokost. Rask inn og utsjekk. Stort pluss at hotellet har egen gratis parkering rett utenfor hotellet. Kan anbefa…

Helt grei standard, rent og pent. Noe slitt rom men ikke mer enn man kan forvente. Bra frokost. Rask inn og utsjekk. Stort pluss at hotellet har egen gratis parkering rett utenfor hotellet. Kan anbefales!
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK