Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes | Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger vakkert til i hjertet av naturskjønne Valdres, bare 2,5 timer fra Oslo. Hotellet har g…

Pakken har kun et begrenset antall rom og tilbudet gjelder kun ved kapasitet og ikke i kombinasjon med andre rabatter.

  • Skipakke i vakre Valdres

    Quality Hotel & Resort Fagernes ligger i hjertet av naturskjønne Valdres, med utsikt mot den idylliske Strandefjorden. Hotellets beliggenhet byr på en unik mulighet til å utforske fantastiske friluftsaktiviteter året rundt.

Priser

Kr 5500,- for en gruppe på min. 10 pers.

Skipakke i vakre Valdres

For grupper på 10 personer eller mer kan vi tilby ulike langrennspakker og skreddersydde turer etter kundens behov, tid og ønske. For grupper under 10 personer ta gjerne kontakt direkte med resepsjonen.

Du og dine medarbeidere kan velge mellom enkle turer rett utenfor hotellet som tar 2 timer. Til lengre turer og fjellturer som tar fra 3 til 4 timer.

Hotellet stiller med lokalkjente guider, som på turen kommer med enkle smøretips, historiefortelling, samt om ønskelig legger inn servering av mat, drikke og aktiviteter underveis.

Kort tur:
 - 2 timer + smøretips og Fagernes historie

Litt lengre tur:
- 3-4 timer + smøretips og drikke underveis Heimåsgrinda Skrautvål Heimås med mål i Skrautvål.
- Ca 10 km, 7 km i lett terreng.

Kruk til Smørlifjellet og retur sammen til Kruk:

- Minimum 3,5 time
- Varmt drikke underveis
- “Fjelltur”
- Buss til Vinjaråsen, 30 min
- Rundløype 15 km i flott høyfjells terreng med Mellene, Skaget, Synfjellet, Gausdal, Vestfjell og Jotunheimen som panorama.

2.190.163.493 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK