Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes,  Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger vakkert til i hjertet av naturskjønne Valdres, bare 2,5 timer fra Oslo. Hotellet har gode konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Fagernes 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Fagernes

For oss er mat mer enn næring - det er et måltid fylt med gode smaker, som nytes i en behagelig atmosfære. Vi ønsker deg velkommen inn i våre stuer.

Frokost

For å få mest mulig ut av dagen er det viktig å starte med en god frokost. Vi serverer frokost hver eneste morgen, med et godt og bredt utvalg av brødmat, frokostblandinger, varmmat, kaffe og te, frukt og grønt, syltetøy og marmelader. Vi har også vår egen omelettkokk som hver morgen står klar for tilberede en omelett til deg på akkurat den måten du ønsker.

Middag

I Restaurant Storstuen serverer vi både en smak av Valdres samt en tre retters meny. For deg som har noe ekstra å feire en kveld har vi også en egen festmeny. Det finnes også en à la carte-meny som vil variere etter sesong og råvarer. For kursgjester serverer vi dagens tre retters med mulighet for oppgradering. Alle barn er selvfølgelig hjertelig velkommen i vår restaurant, og vi har laget en egen barnemeny tilpasset unge ønsker og ganer.

Bar

I vår bar kan du avslutte kvelden med en god drink eller et glass vin etter anbefaling fra våre dyktige bartendere. Føler du mer for å synke ned i en god stol med en god bok og noe godt i glasset, anbefaler vi å ta turen inn i vårt bibliotek som ligger i tilknytning til baren. Du kan også bevege deg ut på terassen og nyte frisk luft og utsikt over fjorden. På vinterstid fyrer vi opp i våre spesialdesignende peiser.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30
Sommer: 07.00 - 10.00

Restaurant

Vinter
Mandag - torsdag: 19.00 - 21.00 
Fredag - lørdag : 18.00 - 21.30 

Sommer
Mandag - torsdag: 18.00 - 21.00 
Fredag - søndag : 18.00 - 21.30

Baren

Mandag - torsdag: 18.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 18.00 - 02.00 

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Ta gjerne kontakt med hotellet for mer informasjon og bestilling av bord.

Telefon: +47 61 35 80 00
E- post: fagernes@choice.no 

2.260.167.953 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK