Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes,  Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger vakkert til i hjertet av naturskjønne Valdres, bare 2,5 timer fra Oslo. Hotellet har gode konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Fagernes 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Fagernes

La deg inspirere og la kreativiteten flyte under våre lysekroner i konferansesalen Strandefjord.

1750 kvadratmeter

Quality Hotel & Resort Fagernes er et av Norges fremste hoteller på kurs/konferanse med totalt kapasitet på 600 deltagere. Vi har en topp moderne konferanseavdeling på hele 1750 kvadratmeter samlet på ett plan.

Hele Valdres' storstue

Strandefjordsalen er både stilfull og stemningsfull, og den perfekte arena for en konferanse utenom det vanlige. Salene er lyse og luftige, med store vinduer og direkte utgang til vår koselige hage. Her arrangeres både store konferanser, teaterforestillinger, konserter, messer og banketter. Fleksible løsninger gjør bruksmulighetene mange uten å forringe trivselen.

Gode tekniske løsninger

Lydtette skillevegger gjør salen raskt om til to, tre eller fire mindre saler. Alle konferanserommene byr på det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket og smidig gjennomført konferanse. Vår erfarne og imøtekommende stab sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan arbeide uforstyrret. Den store scenen har også inngang direkte utenfra.

Pustepauser

Vår store og romslige pausefoaje er laget med tanken om at vi også trenger pustepauser. Her kan man sette seg ned med en kaffekopp mellom slagene, og starte på igjen med ny frisk. Vi tror at en variert møtedag er med på å øke trivselen. Vår stab er tilgjengelig for å planlegge sammen med dere for å tilrettelegge fasiliteter og opplegg på en tlfredsstillende måte.

 

Kapasitet

Nedenfor kan du se makskapasiteten på våre konferanselokaler.

Strandefjordsalen

600 personer

Strandefjord sal A

100 personer

Strandefjord sal B

120 personer

Strandefjord sal C

100 personer

Strandefjord sal D

100 personer

Blåsalen

60 personer

Valdresstogo

30 personer

Møterom

12 stk

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon 61 35 80 00 eller via fagernes@choice.no

Bookingsjef

Katrine Vik Minge
telefon: +47 61 35 81 81 
e-post: katrine.vik.minge@choice.no

Salgssjef

Monique Scherpbier
telefon: +47 61 35 81 63
e-post: monique.scherpbier@choice.no

 

2.260.167.953 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK