Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Fagernes

Fagernes,  Norge

Quality Hotel & Resort Fagernes ligger vakkert til i hjertet av naturskjønne Valdres, bare 2,5 timer fra Oslo. Hotellet har gode konferansefasiliteter.

Quality Hotel & Resort Fagernes 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Fagernes

Quality Hotel & Resort Fagernes er sentralt beliggende i hjertet av naturperlen Valdres. Vi er opptatt av at både turister og konferansegjester skal få en opplevelse for livet hos oss.

Fagernes i Valdres

Hotellet ligger i den sjarmerende byen Fagernes i Valdres, bare 18 mil fra Oslo og 33 mil fra Bergen. Hotellet er totalrenovert og byr på relax-avdeling med helsestudio, velværesenter, sauna og svømmebasseng, samt en beliggenhet som muliggjøre naturopplevelser for både store og små.

Kultur i Valdres

I Fagernes finner du blant annet Valdres Folkemuseum, et av landets største friluftsmuseum, og en rekke muligheter for aktivt friluftsliv. Valdres Støler, setre og åpne bondegårder ligger i gangavstand fra hotellet. Gi barna en smak av ekte bonderomantikk med kysset fra en geitekilling eller følelsen av å holde en dvergkaninunge.

Aktiv i Valdres

Fra hotellet kan du speile deg i vannet fra Strandefjorden eller legge ut på en sykkeltur etter vannkanten hvor du finner en populær gang- og sykkelvei. Hotellet åpner for alt hva en naturelsker drømmer om; sykkelturer i storslått natur, fisketurer i klart fjellvann eller en ridetur i urørt norsk natur. Besøker du oss om vinteren er det perfekte skiforhold i området. Legg ut på ski med over 1000 km preparerte langrennsløyper og utfordrende alpinbakker i nærheten. Etter spennende dag med friluftsaktiviteter i naturen som omgir hotellet henter du nye krefter i vårt avslappende velværesenter.

Konferanse i Valdres

Hotellet har en konferanseavdeling med fleksible rom og moderne utstyr. Vi har både store og små konferanserom. Uansett hva slags konferanse du ønsker, kan du ha det hos oss. Vi har moderne infrastruktur med høyteknologi i både lyd og lys, og har selvfølgelig internettilgang. Vi har stor fokus på aktiviteter i naturskjønne Valdres for at deres opplevelse skal bli komplett.

Restaurant Storstue

Alle sanser skal pirres, også smakssansen! Hos oss er menyene komponert med de beste lokale råvarene, og du kan virkelig glede deg til å få ”en smak av Valdres”. Dersom man vil møtes før middagen, kan vi anbefaler en tur i baren, Valdres' nye storstue. Her kan man nyte en aperitiff, eller slappe av med litt rolig musikk, før stemningen stiger utover kvelden. For den som ønsker litt roligere omgivelser, anbefaler vi salongen eller vårt nye bibliotek. Noen ganger er det deilig å bare slappe av med en forfriskende drink og en god bok.

Selskapslokale

Det er også anledning til å leie lokalene for selskap, om det er familiefeiring eller forretningsmiddag. Restauranten er delt opp i forskjellige stuer: Vakre Blåsalen, lyse Lysthuset med utsikt over fjorden, og vår koselige Grillstue, Valdres' ‘’stogo’’.

Handikaprom

Vi har handikapptilpassede rom for rullestolbrukere. Dørstokkene er fjernet og døråpningen er bredere enn på de vanlige rommene. Det er viktig å huske på at disse rommene ikke er fullverdige handikaprom. Kontakt hotellet for mer informasjon om handikaptilpassede rom og fasiliteter.  

 

 

Kontakt

  • Telefon: +47 61 35 80 00
  • Faks: +47 61 35 80 01
  • E-post: fagernes@choice.no
  • Org. nr: 936 144 772
  • Jernbanevegen 2901 Fagernes , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Med buss

Det er busstasjon rett utenfor hotellet. Daglig bussavganger fra Beitostølen, Bergen, Dokka, Etnedal, Gol, Gjøvik, Lillehammer, Lærdal, Oslo, Sogndal, Tyinkrysset og Årdal.

Fra Oslo Airport Gardermoen

Transferbuss til Valdres

Taxi

Vi anbefaler Fagernes Taxisentral, telefon 61 36 18 00

 

Om Quality Hotel & Resort Fagernes

Antall hotellrom

139 stk – ca 300 sengeplasser

Antall konferanselokaler

16 stk – plass til over 600 deltagere

Avstånd flygplats

Fagernes flygplats: 9,4 km, 15 minuter med bil 
Oslo Airport Gardermoen: 18 mil, 2 h 40 min med bil

Avstand kollektivtrafikk

Nærmest busstopp er rett utenfor døra på hotellet.

Quality Hotel & Resort

2.260.167.953 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK