Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Göteborg: 14. august - 19. august

I år har vi ekstra mange grunner til å GO WEST! Sammen med Stockholm Pride har West Pride i år fått æren av å titulere seg EuroPride - og vi Pride-fantaster får enda større utvalg enn vanlig å velge og vrake mellom! Her er toppaktivitetene som skjer!

Pride Parade - West Pride 2018

Se bildedrysset fra folkefesten!

Pride-paraden i Göteborg ble en fargerik folkefest! Les hva underholdningsprofil og Pride-elsker MingelMartin synes om West Pride, og se bildedryss fra paraden!

Les artikkelen og se bildedrysset!

Pride Parade Göteborg - en folkefest for menneskerettigheter

Pride-ukens store happening er - såklart - Prideparaden!

Uansett om du skal gå i toget eller feirer langs gatene, kommer det garantert til å bli en gledespredende, fargesprakende og kjærlighets-osende fest EuroPride Parade avsluttes på Götaplatsen med en internasjonal artist på den store scenen! Her er det plass til hele 80 000 mennesker, så regn med en folkefest!

Når er Pride Parade i Göteborg?

Årets Pride Parade er på lørdag 15. juni.

Hvor går Pride Paraden i Göteborg?

Prideparaden går langs paradegaten Avenyn.. 


Bilde n.r 3 er tatt av Ambjörn Thorard/West Pride. 

ROOM FOR ALL – EVENTS FOR ALL PÅ PRIDE I GÖTEBORG

Når Pride tar över Göteborgs gater fyller vi på Nordic Choice Hotels våre hotell med aktiviteter og events der kjærlighet for alle står i fokus. Alt fra drop in-bryllup, poolpartys og slagerkvelder - kom og feir med oss!

PRIDE POOL PARTY

Pride Pool Party på Clarion Hotel Post

Når: 15. august, 16. august og 17. august

Hotell: Clarion Hotel Post

Eventinfo: Velkommen til pool party med ekte Pride-stemning! Ta en dukk i bassenget, drikk forfriskende drinker og dans til med musikken med festglade mennesker. Les mer på Facebook her

Les mer her!
17 august

Drop-in Wedding på Clarion Hotel Post

Når: 17 august

Hvor: Bon Bon Bar, Clarion Hotel Post

Eventinfo: Not married yet? Why don't just drop-in to Clarion Post and Bon Bon Bar and say YES this summer? Nå har du sjansen. Vi har noen til å vie deg og din kjære, champagne og kake! Er du interessert? Send en mail til marknad.post@choice.se. Eller les mer om eventet på Facebook.

Les mer her!
Onsdag 15/8, Torsdag 16/8, Fredag 17/8

Slagerbar med MingelMartin på Clarion Hotel Post!

Når: Onsdag 15/8, Torsdag 16/8, Fredag 17/8

Hotell: Clarion Hotel Post, Drottningtorget

Eventinfo: Velkommen til Slagerbaren på Clarion Hotel Post under Pride 2018. Tre kvelder, tre ulike tema, en MingelMartin. It's gonna be fab! Les mer om eventet på Facebook. 

Les mer her!

Opplev Pride Park og Pride House!

Det finnes mer mye oppleve du kan oppleve enn bare festivalen. Lær deg noe nytt, nyt bra konserter og mingle med herlige mennesker. Her får du flere tips!

Pride House

Pride House er plassen for spennende seminarer, debatter og workshops. Her tilbys det rundt 200 (!) ulike spennende aktiviteter - og alle er helt gratis.

Vi gleder oss til:
  • West Pride’s årlige kunstutstilling. Sjekk ut “queer art” i form av bilder, malerier, skulpturer og tekstiler. 

  • The Human Rights Conference. Her treffer du politikere, aktivister og idelle organiasasjoner. Med seminarer og workshops kan du både høre på og delta i interessante diskusjoner om menneskerettigheter fra et LHBT-perspektiv. 

 

Hvor er Pride House?

Du finner Pride House’s ulike arrangement, utstillinger, seminarer og workshops på flere lokaler i området rundt Götaplatsen.

Hvilke dager er Pride House åpent?

 

Her ser du hvilke aktiviteter og events som hittil er spikret

EuroPride Park Göteborg

EuroPride Park finner du på Kungstorget. Ta del av den gode maten og drikken, glade mennesker og det store utvalget av utstillere, opptredner og konserter! Du betaler ikke inngang for å komme inn til EuroPride Park. Alt er gratis!

Vi gleder oss til:
  • … Alle fantastiske artister som er spikret til West Pride i år! Hør på Silvana Imams progressive hiphop-beats, Grammy-vinneren Boy George og Culture Club, lag Kaos med Panetoz,  og dans euforisk sammen med Loreen.

  • Onsdag 15. august når forfatteren, kunstneren, filmskaperen og artisten Ivan Coyote opptrer på den store scenen i EuroPride Park.

  • “Less is more” är ikke slagordet på Drag- & Burlesquegallaen! Hold kalenderen åpen fredag 17. august mellom 20.00 - 21.30 og gå til EuroPride Park på Kungstorget for ett uforglemmelig show!

Hvor ligger EuroPride Park?

Du finner "Stora scenen" på Kungstorget

Hvilke dager er EuroPride Park åpent?

EuroPride Park har fullt program fra 14. til 19. august (tirsdag-søndag).  Sjekk programmet for å se hvilke datoer og tider artistene opptrer.

Se kalenderen for mer info

Vil du vite mer om Pride?

Nordic Choice Hotels – Stolt sponsor til Pride i Norden

Nordic Choice Hotels – Stolt sponsor til Pride

I Nordic Choice Hotels bryr vi oss om mangfold, og vi arbeider hardt for like rettighter og muligheter. Derfor er det med stolthet og glede at vi i år er sponsor til Pride i hele Norden!

tilbake til startsiden for Pride

Alt du trenger vite om konferanse

Dine konferanser og møter starter her

Konferanse- og møterom i alle størrelser, med praktiske beliggenheter i hele Norden. Nordic Choice Hotels er alltid et godt valg!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Alt du trenger vite om konferanse
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.366.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.