Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Bergen: 3. - 11. juni 2022

I Bergen finner du Norges nest største pridefestival, Regnbuedagene. I løpet av uka er du velkommen på konserter, workshops, debatter, kulturarrangementer og ikke minst den fargerike Pride-paraden!

Hva skjer under Bergen Pride 2022?

I løpet av Regnbuedagene blir det arrangert quizer, show, debatter, workshops, konserter og masse annet lærerikt og gøy. Sees vi?

Når er Pride-paraden i Bergen?

Lørdag 11. juni 2022, kl. 12.00

Årets parade starter ved Statsraaden Bar & Reception. Derfra er ruta: Bryggen  Torget  Småstrandgaten  Olav Kyrres gate  Vaskerelven  Regnbueplassen  Engen. 

Ruta kan endres.

Hvor er Pride Park?

I år er Pride Park i bakgården på USF Verftet. Parken åpner torsdag 9. juni kl. 15, og fra da og helt til lørdag kveld er det hit du går for å få med deg konserter, DJ-er og debatter. Her er det også matservering, bar og lounge-områder. Pride Park er en plass for å danse, å være glad, få nye venner, være stolt og være deg selv! 

Hva er Pride House?

Pride House er en faglig og politisk arena der det arrangeres foredrag, samtaler og debatter hver dag fra 4. til 8. juni. Om kveldene er det sosiale arrangementer, show og underholdning. Pride House finner du midt på Festplassen.

Sterke stemmer i Pride-bevegelsen

La deg inspirere av menneskene som daglig jobber for like rettigheter og muligheter for alle!

Auroras historie

Aurora var alltid en kvinne!

Les om Aurora, som aldri var mann, men en kvinne som levde som en mann i 25 år før hun endelig fikk være seg selv. Aurora kommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Les hennes historie
Når pappa er homofil

Carolin sin pappa kom ut som homofil “Er så stolt av han!”

Hva skjer når livet forandres uten at du selv har valgt det? Hvordan reagerer man når familien splittes og en av foreldrene plutselig kommer ut som homofil? For Carolin Solskär, 27, fra Sverige, ble dette en turbulent tid som til slutt førte til en viktig samtale som ga svar på mange spørsmål.

Les Carolins historie og råd
Foreldrenes historie

Stolte foreldre: “Utrolig viktig at det finnes gode forbilder”

Vi har truffet den ideelle organisasjonen Stolta föräldrar till HBTQ-barn (HBTQ er tilsvarende LHBT i Norge), og fått verdifulle tips fra foreldre som har gått igjennom sine egne “komme-ut” prosesser. 

Les mer om stolte foreldre
Derfor støtter vi Pride

Petter A. Stordalen om Nordic Choice Hotels og Pride: "Toleranse skaper trygghet, og trygghet gir åpenhet"

Les artikkelen

Pride & Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels – Stolt partner til Pride i Norden

Hotell i Bergen

Bo best under Pride-feiringen!

Du fikser Pride-stemningen – vi fikser hotell! Trenger du et sted å bo under Pride-dagene, har vi et herlig utvalg av hotell i Bergen. Finn din favoritt og book i dag!

Finn ditt hotell
Room for all

Nordic Choice Hotels – Stolt sponsor for Pride

I Nordic Choice Hotels bryr vi oss om mangfold, og vi arbeider hardt for like rettigheter og muligheter. Derfor er det med stolthet og glede at vi også i år er sponsor for Pride i hele Norden!

Tilbake til startsiden for Pride
2.566.102.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.