PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser

Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

Nordic Choice Hotels konsernledelse

Her finner du mer informasjon om Nordic Choice Hotels konsernledelse.

For å komme i kontakt med konsernledelsen henviser vi til Nordic Choice Hotels presseavdeling. Kontaktinformasjon finner du her.

Informasjon om konsernledelsen er oppdatert 24. januar 2023.

Torgeir Silseth portrait_16_9Torgeir Silseth, Chief Executive Officer.

Torgeir Silseth, Chief Executive Officer

Torgeir begynte sin karriere i Nordic Choice Hotels som direktør for Quality Hotel™ Hafjell 1991-1996. Etter det ble han ansatt som driftsdirektør for Skandinavia frem til 1999 da han begynte som visekonsernsjef. Torgeir overtok rollen som konsernsjef for Nordic Choice Hotels i 2006. Torgeir har eksamen fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

Bjørn Arild Wisth portrait_16_9Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO.

Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO

Bjørn Arild kommer fra stillingen som partner og administrerende direktør i Hartmark Consulting, et av Norges ledende konsulentselskaper. Han har mer enn 14 års erfaring med rådgivning innen forretningsutvikling, strategi og ledelse for norske og internasjonale selskaper. Wisth er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo og University of Wales.

Katalin Paldeak portrait_16_9Katalin Paldeak, Chief Operating Officer, Nordic Choice Hotels.

Katalin Paldeak, Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels

Katalin har en bred erfaring innen hotellbransjen, blant annet fra Hotel Diplomat og Good Morning Hotel. På Grand Hotel i Stockholm var hun VD mellom 2001 - 2003 og før det hotellsjef for samme hotell. Katalin har arbeidet i Nordic Choice Hotels siden 2004, sist som VD for Clarion Hotel, 2005 - 2014. Katalin er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Gøteborg og har gjennomført kurs på bl.a. IFL og Cornell University i USA.

Erika Ehrnrooth portrait_16_9Erika Ehrnrooth, Chief Operating Officer, Nordic Choice Hotels in Finland

Erika Ehrnrooth, Chief Operating Officer, Nordic Choice Hotels i Finland

Erika begynte i Nordic Choice Hotels i oktober 2022, i den helt nyopprettede stillingen som Chief Operating Officer i Finland, hvor hun har det fulle ansvaret for alle de finske hotellene som ligger under Nordic Choice Hotels. Erika har tidligere jobbet som både CEO, CCO og CMO i rekrutteringsbyrået Eilakaisla i Finland. Hun har bred erfaring som leder, og hun har også utdannelse som M.sc. Economics fra Hanken School of Economics i Finland.

Henrik Berghult portrait_16_9Henrik Berghult, Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts.

Henrik Berghult, Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts

Henrik har solid erfaring fra hotellindustrien. Blant annet har han jobbet som innkjøpssjef i det internasjonale The Rezidor Hotel Group og har hatt flere ledende operative stillinger i Sverige og Norge for Norlandia Hotels & Resorts. Han har jobbet i Nordic Choice Hotels siden 2013, sist i rollen som driftsdirektør for Clarion Hotel® i Sverige. Henrik har studert Service Management ved Lunds Universitet og Management ved Cornell University i USA.

Fredric Landell portrait_16_9Fredric Landell, CEO, Nordic Property Management.

Fredric Landell, CEO, Nordic Property Management

Fredric startet i Nordic Choice Hotels i 2020 og har arbeidet med hotelleiendommer siden 2003. Tidligere har han blant annet jobbet ved ÅF, Synerco Facilities Managemen og har siden 2007 drevet sine egne bedrifter Campdio Fastighetsförvaltning og Vimini Projektledning och Fastighetsförvaltning. Fredric er utdannet sivilingeniør ved KTH (Kungliga tekniska högskolan) i Stockholm.

Carl Oldsberg portrait_16_9Carl Oldsberg, Chief Digital Officer, Nordic Choice Hotels.

Carl Oldsberg, Chief Digital Officer, Nordic Choice Hotels

Carl har mer enn 20 års erfaring fra hotell og reiselivsbransen. Nå kommer Carl fra Choice Hotels International der han var ansvarlig for franchise-virksomheten utenfor USA med 1300 hotell i over 30 land. Før dette var han VP Revenue & Distribution på Nordic Choice Hotels. Carl har utdannelsen sin fra School of Hotel Administration ved Cornell University.

Trine Marsdal portrait_16_9Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer, Nordic Choice Hotels.

Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer, Nordic Choice Hotels

Trine er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra Handelshøyskolen BI. Hun har lang erfaring som konsulent innenfor governance, internkontroll og prosessforbedringer. Hun kom til Nordic Choice Hotels i 2016 fra stillingen som CFO i Optimera Norge.

Eirik Bogsnes portrait_16_9Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services.

Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services

Eirik har over ti års operativ ledererfaring fra Schibsted, Amedia og TV 2 før han kom til Nordic Choice i 2016. Han ledet blant annet A-pressens virksomhet i Russland og hadde som konserndirektør i Amedia ansvar for digital strategi og utvikling, i tillegg til fellestjenester. Eirik er Harvard Business School alumni.

Daniel Stenbäck portrait_16_9Daniel Stenbäck, Chief Development Officer, Nordic Choice Hotels.

Daniel Stenbäck, Chief Development Officer, Nordic Choice Hotels

Daniel har tjue års erfaring fra hotell og reiseliv i Norden. Han har tidligere vært konsernsjef for First hotels, SVP for Nordic Hotels & Resorts, VD for Clarion Hotel Post og VD for Gothia Towers. Han er styreleder for bransjeorganisasjonen Visita Region Väst og sitter i styret til Visita Sverige.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.