Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Om Nordic Choice Hotels

Visjon og idé

Selskapets visjon og forretningsidé

Med Energi, Mot og Begeistring skaper vi en bedre verden. WeCare!

Forretningsidé:
Nordic Choice Hotels skal være førstevalget for reisende i Norden og Baltikum. Vi har bred dekning og markedsfører 5 markedstilpassede merkevarer for fritidsreisende, forretningsreisende og kurs- og konferansearrangører.
Vi tilbyr et mangfold av unike hotellprodukter med ekte engasjement og personlig service. Våre hoteller er enten under egen drift eller tilknyttet via franchiseavtaler. Vi sikrer lønnsomhet gjennom felles driftssystemer samt effektiv og innovativ bruk av teknologi. Nordic Choice Hotels skal være et ansvarlig selskap. Samfunnsansvar er integrert i vår virksomhet.

Samfunnsansvar:
Med utgangspunkt i selskapets visjon, har vi et høyt ambisjonsnivå for å være en ansvarlig næringslivsaktør. Samfunnsansvar innebærer et sosialt- og miljømessig fokus. Nordic Choice Hotels skal drives bærekraftig og rapportere på tre bunnlinjer. Dette innebærer balansert fokus på lønnsomhet, mennesker og miljø. WeCare er videre selskapets verdi- og kommunikasjonsplattform og representerer en stor del av Nordic Choice Hotels sin unike identitet.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.409.006 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.