Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen

Om Nordic Choice Hotels

Våre kjeder

Om våre seks forskjellige hotellkjeder.

Comfort Hotels – Pretty Damn Good
Gode hoteller på gode locations til en god pris. Vi kunne stoppet med det, men vi har mer å si. Urbant, tilgjengelig, tidsriktig, lav profil, høy effektivitet, alt pakket sammen i en god deal. Du får alt du trenger, og vi har droppet noe av det du ikke trenger. Enkelt og greit!

Quality Hotels
Attraktive fullservice-hoteller med vekt på kurs, konferanse og møter. Lokalisert i sentrum av mindre og mellomstore byer, i utkanten av de største byene og ved sentrale flyplasser i Skandinavia.

Quality Resorts
Opplevelseshoteller som ligger i nærheten av attraktive reisemål. Resorten er en stor del av opplevelsen, med et mangfold av aktiviteter, attraksjoner og velvære.

Clarion Hotels
Clarion Hotels er internasjonale fullservice hoteller som tilbyr moderne levende møtepunkter i attraktive områder for nysgjerrige og bevisste reisende.

Clarion Collection
Clarion Collection Hotels tilbyr sentralt beliggende hoteller med individuell service for de som reiser mye i Norden.


Nordic Hotels & Resorts
Nordic Hotels & Resorts består av åtte unike hoteller. Samtlige er individuelle varemerker med fokus på å skape sterke individuelle konsepter og gjesteopplevelser.

1.920.149.256 21