Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Om Nordic Choice Hotels

Våre kjeder

Nordic Choice Hotels er en av Nordens ledende hotellkjeder med en årlig omsetning på 9 milliarder NOK og 13 000 ansatte i Skandinavia og Baltikum. Våre ulike hotellkjeder gir deg mulighet til å velge det som passer akkurat deg best.

Comfort Hotel® 
Gode hoteller på gode locations til en god pris. Vi kunne stoppet med det, men vi har mer å si. Urbant, tilgjengelig, tidsriktig, lav profil, høy effektivitet, alt pakket sammen i en god deal. Du får alt du trenger, og vi har droppet noe av det du ikke trenger. Enkelt og greit!

Quality Hotel™
På Quality Hotel er det møtet som er viktigst. Møtet mellom to kollegaer som sammen kommer på den neste store greia, mellom foreldre og barn som ler så de gråter, og mellom hundre arbeidskamerater som plutselig deler den samme visjonen. Møtet mellom oss og deg. Øyeblikk som virkelig betyr noe.

Clarion Collection® Hotel
Clarion Collection® Hotel er en gruppe unike hoteller med en genuin koselig følelse av hygge. Her får du profesjonell service med en spesiell sans for detaljer. Vi tilbyr en fredelig atmosfære der du kan senke skuldrene og slappe av. Et av våre mest populære attributter er vårt matkonsept hvor både frokost, fika og kveldsmat er inkludert. Vårt mål er å etterlate et tydelig spor av lykke hos våre ansatte, gjester og lokalbefolkning gjennom hele Skandinavia. Besøk oss, så ordner vi resten.

Clarion Hotel®
Clarion Hotel er ikke bare et hotell. Vi gjør mer ut av hver eneste detalj og skaper møteplasser som gjør livet enda litt bedre for gjestene våre. Hos oss vil gjestene alltid være der det skjer, tett på byens puls. Clarion Living. Not just staying.

Frittstående hotell
Nordic Choice Hotels har flere frittstående og helt unike hotell i tillegg til de tre kjedene. Samtlige er individuelle varemerker med fokus på å skape sterke individuelle konsepter og gjesteopplevelser. 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.