Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Om Nordic Choice Hotels

Våre kjeder

Nordic Choice Hotels er en av Nordens ledende hotellkjeder med en årlig omsetning på 9 milliarder NOK og 13 000 ansatte i Skandinavia og Baltikum. Våre ulike hotellkjeder gir deg mulighet til å velge det som passer akkurat deg best.

 

Clarion Hotel®
Clarion Hotel er ikke bare et hotell. Vi gjør mer ut av hver eneste detalj og skaper møteplasser som gjør livet enda litt bedre for gjestene våre. Hos oss vil gjestene alltid være der det skjer, tett på byens puls. Clarion Living. Not just staying.

Comfort Hotel® 
Gode hoteller på gode locations til en god pris. Vi kunne stoppet med det, men vi har mer å si. Urbant, tilgjengelig, tidsriktig, lav profil, høy effektivitet, alt pakket sammen i en god deal. Du får alt du trenger, og vi har droppet noe av det du ikke trenger. Enkelt og greit!

Quality Hotel™
Forventninger og livsglede. Quality Hotel er den levende, fargerike minneboken. Vi gjør alt for at gjestene skal fylle side på side med opplevelser og øyeblikk delt med familie, venner eller gode kollegaer. Hit kommer gjestene til dekket bord. Små og store begivenheter blir alltid litt større hos oss. It’s taken care of!

Frittstående hotell
Nordic Choice Hotels har flere frittstående og helt unike hotell i tillegg til de tre kjedene. Samtlige er individuelle varemerker med fokus på å skape sterke individuelle konsepter og gjesteopplevelser. 

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.376.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.