Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Om Nordic Choice Hotels

Våre kjeder

Om våre fem forskjellige hotellkjeder.

Comfort Hotels – Pretty Damn Good
Gode hoteller på gode locations til en god pris. Vi kunne stoppet med det, men vi har mer å si. Urbant, tilgjengelig, tidsriktig, lav profil, høy effektivitet, alt pakket sammen i en god deal. Du får alt du trenger, og vi har droppet noe av det du ikke trenger. Enkelt og greit!

Quality Hotels
Attraktive fullservice-hoteller med vekt på kurs, konferanse og møter. Lokalisert i sentrum av mindre og mellomstore byer, i utkanten av de største byene og ved sentrale flyplasser i Skandinavia.

Clarion Hotels

Clarion Hotels er internasjonale fullservice hoteller som tilbyr moderne levende møtepunkter i attraktive områder for nysgjerrige og bevisste reisende.

Clarion Collection
Clarion Collection Hotels tilbyr sentralt beliggende hoteller med individuell service for de som reiser mye i Norden.

Selvstendige hoteller
Nordic Choice Hotels har ti frittstående og helt unike hoteller i tillegg til de fem kjedene. Samtlige er individuelle varemerker med fokus på å skape sterke individuelle konsepter og gjesteopplevelser.

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK