Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Om Nordic Choice Hotels

Konsernledelsen

Torgeir Silseth

Chief Executive Officer

Torgeir var administrerende direktør ved Quality Hotel Hafjell fra 1991 til 1996. Han ble deretter ansatt som Direktør drift Skandinavia til 1999 da han tiltrådte som Visekonsernsjef. Han overtok som Administrerende direktør i 2006. Torgeir har sin utdannelse fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

 

Bjørn Arild Wisth

Deputy CEO

Bjørn Arild kommer fra stillingen som partner og administrerende direktør i Hartmark Consulting, et av Norges ledende konsulentselskaper. Han har mer enn 14 års erfaring med rådgivning innen forretningsutvikling, strategi og ledelse for norske og internasjonale selskaper. Wisth er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo og University of Wales.


 

Katalin Paldeak

Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels

Katalin var administrerende direktør for Grand Hotel i Stockholm i perioden 2001-03. Før dette var hun hotellsjef i tre år på samme hotell. Hun har bred hotellerfaring, bl.a. fra Diplomat Hotels og Good Morning Hotel. Katalin har vært ansatt i Nordic Choice Hotels siden 2004, sist som konserndirektør for Clarion Hotel fra 2005 til 2014. Katalin er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Gøteborg og har gjennomført kurs på bl.a. IFL og Cornell University i USA. Fra 2002-2004 var hun styremedlem i Servera og er nå styremedlem i Åhlens AB, begge innen Axel Johnson AB.

Trond Bastiansen

Chief Operating Officer Frittstående hoteller

Trond startet i Nordic Choice Hotels i 2007 som driftsdirektør for Quality Hotel i Norge. Fra 2011 - 2014 var han konserndirektør for Clarion Collection Hotel.  I perioden 1997 – 2007 var han viseadministrerende direktør i Dolly Dimple’s restaurantkjede. Han har tidligere vært  høgskolelektor og senere Dekanus for Norsk Hotellhøgskole i Stavanger. Trond har en mastergrad i internasjonal hotelladministrasjon fra Norsk Hotellhøgskole og Cornell University.

Catarina Molén-Runnäs

CEO Nordic Property Management

Catarina er utdannet sivilingeniør og har i hele sin karriere jobbet med eiendomsprosjekter og ledelse. Tidligere har hun vært ansatt hos Forsen Projekt AB, LM Ericsson Real Estate AB og NCC Construction AB. Hun jobbet i Scandic Hotels i  åtte før hun startet som prosjektdirektør i Nordic Choice Hotels i 2012.

 

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.