Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Om Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels konsernledelse

Her finner du mer informasjon om Nordic Choice Hotels konsernledelse.

For å komme i kontakt med konsernledelsen henviser vi til Nordic Choice Hotels presseavdeling. Kontaktinformasjon finner du her. Informasjon om konsernledelsen er oppdatert 11. januar 2021.

 

Torgeir Silseth, Chief Excecutive Officer på Nordic Choice Hotels

Torgeir Silseth

Chief Executive Officer

Torgeir begynte sin karriere i Nordic Choice Hotels som direktør for Quality Hotel Hafjell 1991-1996. Etter det ble han ansatt som driftsdirektør for Skandinavia frem til 1999 da han begynte som visekonsernsjef. Torgeir overtok rollen som konsernsjef for Nordic Choice Hotels i 2006. Torgeir har eksamen fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

 

Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO på Nordic Choice Hotels

Bjørn Arild Wisth

Deputy CEO

Bjørn Arild kommer fra stillingen som partner og administrerende direktør i Hartmark Consulting, et av Norges ledende konsulentselskaper. Han har mer enn 14 års erfaring med rådgivning innen forretningsutvikling, strategi og ledelse for norske og internasjonale selskaper. Wisth er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo og University of Wales.

 

Katalin Paldeak, Chief Operating Officer på Nordic Choice Hotels

Katalin Paldeak

Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels

Katalin har en bred erfaring innen hotellbransjen, blant annet fra Hotel Diplomat og Good Morning Hotel. På Grand Hotel i Stockholm var hun VD mellom 2001 - 2003 og før det hotellsjef for samme hotell. Katalin har arbeidet i Nordic Choice Hotels siden 2004, sist som VD for Clarion Hotel, 2005 - 2014. Katalin er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Gøteborg og har gjennomført kurs på bl.a. IFL og Cornell University i USA. 

 

Trond Bastiansen, Chief Operating Officer på Nordic Hotels & Resorts

Trond Bastiansen

Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts

Trond startet i Nordic Choice Hotels i 2007 som driftsdirektør for Quality Hotel i Norge. Fra 2011 - 2014 var han konserndirektør for Clarion Collection® Hotel.  I perioden 1997 – 2007 var han viseadministrerende direktør i Dolly Dimple’s restaurantkjede. Han har tidligere vært  høgskolelektor og senere Dekanus for Norsk Hotellhøgskole i Stavanger. Trond har en mastergrad i internasjonal hotelladministrasjon fra Norsk Hotellhøgskole og Cornell University.

 

Fredric Landell, CEO på Nordic Property Management

Fredric Landell

CEO Nordic Property Management

Fredric startet i Nordic Choice Hotels i 2020 og har arbeidet med hotelleiendommer siden 2003. Tidligere har han blant annet jobbet ved ÅF, Synerco Facilities Managemen og har siden 2007 drevet sine egne bedrifter Campdio Fastighetsförvaltning og Vimini Projektledning och Fastighetsförvaltning. Fredric er utdannet sivilingeniør ved KTH (Kungliga tekniska högskolan) i Stockholm.

 

Carl Oldsberg, Chief Digital Officer på Nordic Choice Hotels

Carl Oldsberg

Chief Digital Officer, Nordic Choice Hotels

Carl har mer enn 20 års erfaring fra hotell og reiselivsbransen. Nå kommer Carl fra Choice Hotels International der han var ansvarlig for franchise-virksomheten utenfor USA med 1300 hotell i over 30 land. Før dette var han VP Revenue & Distribution på Nordic Choice Hotels. Carl har utdannelsen sin fra School of Hotel Administration ved Cornell University. 

 

Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer på Nordic Choice Hotels

Trine Lise Marsdal

Chief Financial Officer, Nordic Choice Hotels

Trine er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra Handelshøyskolen BI. Hun har lang erfaring som konsulent innenfor governance, internkontroll og prosessforbedringer. Hun kom til Nordic Choice Hotels i 2016 fra stillingen som CFO i Optimera Norge.

 

Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services

Eirik Bogsnes

Executive Vice President, Hotel Services

Eirik har over ti års operativ ledererfaring fra Schibsted, Amedia og TV 2 før han kom til Nordic Choice i 2016. Han ledet blant annet A-pressens virksomhet i Russland og hadde som konserndirektør i Amedia ansvar for digital strategi og utvikling, i tillegg til fellestjenester. Eirik er Harvard Business School alumni.

 

Daniel Stenbäck, Chief Development Officer på Nordic Choice Hotels

Daniel Stenbäck

Chief Development Officer, Nordic Choice Hotels

Daniel har tjue års erfaring fra hotell og reiseliv i Norden. Han har tidligere vært konsernsjef for First hotels, SVP for Nordic Hotels & Resorts, VD for Clarion Hotel Post og VD for Gothia Towers. Han er styreleder for bransjeorganisasjonen Visita Region Väst og sitter i styret til Visita Sverige.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.