Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
THE THIEF

THIEF ROOF

Åpningstider

Thief Roof 

Mandag - fredag: 15.00 - 22.30
Lørdag - søndag: 12.00 - 22.30

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

På takterrassen av THE THIEF er vi stolte av å ha noe vi ser på som Oslos beste takbar. Der oppe har man en utrolig utsikt, hvor man kan se utover Oslofjorden og innover selve Oslo.

God plass på taket

Det romslige takarealet gjør at det er god plass å boltre seg. Små og store sittegrupper gir en unik og behagelig atmosfære, kun for deg eller dere, gode venner samlet, ved representasjon eller den store anledningen.

Den perfekte drinken

De unike bordene i sittegruppene er spesialdesignet for å kunne plassere en flaske musserende vin i is på. Så om dere har hatt en lengre dag på THE THIEFs unike konferanselokaler, og trenger avklimatisering og debrief i frisk luft, eller om du bare vil nyte en perfekt blandet drink mens du nyter utsikten som ingen andre kan toppe. Så er THIEF ROOF plassen for deg.

1.913.149.030 23