Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

THE THIEF

Oslo,  Norge

En liten holme, et helt hav av opplevelser. Med Oslos råeste beliggenhet stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen. Hotellet med sine 116 rom og suiter ligger i umiddelbar nærhet til Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen.

THE THIEF 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
THE THIEF

91% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1223 anmeldelser.
4,5
Rom
5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Fantastisk hotell "THE THIEF"

25. august 2016, slependen, 67einart

Kan ikke annet enn å på det sterkeste anbefale dette hotellet. Vi fikk et flott rom med balkong og fin utsikt over noe av sjøen og aker brygge. Megadigg frokost på rommet!! Kult og spesielt design p…

Kan ikke annet enn å på det sterkeste anbefale dette hotellet. Vi fikk et flott rom med balkong og fin utsikt over noe av sjøen og aker brygge. Megadigg frokost på rommet!! Kult og spesielt design på rommene!
Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk opphold på The Thief.

25. august 2016, Sarpsborg, Norge, jensm977

Førsteklasses hotell med kvalitet i alle ledd. Super beliggenhet i et fantastisk område. Nydelig mat og god service. Vi var 150 gjester i en bryllupsfeiring og det var flott å oppleve at 150 gjester…

Førsteklasses hotell med kvalitet i alle ledd. Super beliggenhet i et fantastisk område. Nydelig mat og god service. Vi var 150 gjester i en bryllupsfeiring og det var flott å oppleve at 150 gjester ble servert middag samtidig uten noen problemer.
Les hele anmeldelsen
5

THE THIEF- Kanskje Oslos beste hotell

22. august 2016, Oslo, Norge, 785lenec

Hotellet gir opplevelser som får det til å føle deg verdsatt, fin og lar deg slappe av. Rommene virker myke, og er veldig flotte. Baren i 1 etg er lekker og det er mye å feste blikket på. Personalet e…

Hotellet gir opplevelser som får det til å føle deg verdsatt, fin og lar deg slappe av. Rommene virker myke, og er veldig flotte. Baren i 1 etg er lekker og det er mye å feste blikket på. Personalet er hyggelige og behjelpelige.
Les hele anmeldelsen
5

Fin opplevelse

21. august 2016, Nesodden, Norge, Marit S

Vi feiret bryllupsdag, og fikk en meget hyggelig velkomst :-) Helt fra innsjekking til utsjekking. Hyggelig hilsen på rommet angående vår feiring av 10-års bryllupsdag. Vi følte virkelig at "vi" var…

Vi feiret bryllupsdag, og fikk en meget hyggelig velkomst :-) Helt fra innsjekking til utsjekking. Hyggelig hilsen på rommet angående vår feiring av 10-års bryllupsdag. Vi følte virkelig at "vi" var i fokus.
Les hele anmeldelsen
4

Rockefeller

21. august 2016, Stavanger, Norge, 474ellenh

Kjempefine hotell og helt greit, mn er mer for kjærligheten som kan pleies der. God margin og god drikke. Men kunne bodd på hotellet hele helgen. Om eg hadde type. Men det har eg ikke så var litt kle…

Kjempefine hotell og helt greit, mn er mer for kjærligheten som kan pleies der. God margin og god drikke. Men kunne bodd på hotellet hele helgen. Om eg hadde type. Men det har eg ikke så var litt kleint å være på et hotell som var romantisk.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK