Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

THE THIEF

Oslo,  Norge

En liten holme, et helt hav av opplevelser. Med Oslos råeste beliggenhet stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen. Hotellet med sine 116 rom og suiter ligger i umiddelbar nærhet til Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen.

THE THIEF 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
THE THIEF

91% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 1047 anmeldelser.
4,5
Rom
5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

2 - dagers seminar på The Thief 24 - 25 mai 2016.

26. mai 2016, Strømmen, Norge, 186dagh

Et meget bra hotell, meget god og sentral beliggenhet. Konferanserom, restaurant, service og imøtekommenhet fra de ansatte var også meget bra. Rommene var av meget bra kvalitet. Hotellet kan uten tvi…

Et meget bra hotell, meget god og sentral beliggenhet. Konferanserom, restaurant, service og imøtekommenhet fra de ansatte var også meget bra. Rommene var av meget bra kvalitet. Hotellet kan uten tvil gis den beste anbefaling.
Les hele anmeldelsen
5

Ikke bare et hotell, men også en opplevelse!

23. mai 2016, Drammen, hildes50

Det blir ikke bedre! De positive overraskelsene stod i kø da vi kom inn på rommet vårt som hadde disco som tema. Veldig morsomt, veldig gjennomført og en av de beste hotellopplevelsene jeg har hatt.An…

Det blir ikke bedre! De positive overraskelsene stod i kø da vi kom inn på rommet vårt som hadde disco som tema. Veldig morsomt, veldig gjennomført og en av de beste hotellopplevelsene jeg har hatt.Anbefales!
Les hele anmeldelsen
5

Kjærestetur

23. mai 2016, Tønsberg, Norge, camillah296

Et kort opphold men en komplett opplevelse med bare gode minner om best service og standard. Fantastisk frokost. Vennlig personalet og vi sitter igjen med en god følelse etter vårt opphold. Kommer til…

Et kort opphold men en komplett opplevelse med bare gode minner om best service og standard. Fantastisk frokost. Vennlig personalet og vi sitter igjen med en god følelse etter vårt opphold. Kommer til å booke oss inn på The Thief neste gang vi er i Oslo. Definitivt.
Les hele anmeldelsen
5

Luksusfølelse

23. mai 2016, , johnhag

Veldig bra standard på hotellet. Rommene er relativt store og fine og spesielt badet var strøkent. Standard med dobbeltdyne, men fikk raskt en ekstra dyne. Frokosten var en av de bedre jeg noen ga…

Veldig bra standard på hotellet. Rommene er relativt store og fine og spesielt badet var strøkent. Standard med dobbeltdyne, men fikk raskt en ekstra dyne. Frokosten var en av de bedre jeg noen gang har spist. Ikke så stort utvalg, men mer enn nok og fantastiske smaker.
Les hele anmeldelsen
5

Moderne luksus

19. mai 2016, Bergen, ivart721

Supert hotell med nydelig frokost. Alle som jobbet der var flinke og imøtekommende.Restauranten fru K, var også meget bra. Fin beliggenhet med kort vei til det meste. Proffe folk i alle ledd, gir deg…

Supert hotell med nydelig frokost. Alle som jobbet der var flinke og imøtekommende.Restauranten fru K, var også meget bra. Fin beliggenhet med kort vei til det meste. Proffe folk i alle ledd, gir deg en opplevelse du husker. Sannsynligvis Norges beste hotell.
Les hele anmeldelsen
2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK