Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

THE THIEF

Oslo,  Norge

En liten holme, et helt hav av opplevelser. Med Oslos råeste beliggenhet stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen. Hotellet med sine 116 rom og suiter ligger i umiddelbar nærhet til Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen.

THE THIEF 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
THE THIEF

91% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 632 anmeldelser.
4,5
Rom
5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Stilig, behagelig og luksuriøst

28. juli 2015, Buskerud, Norway, Stig_Jan

Svært hyggelig betjening i luksuriøse og stilige omgivelser. Vi hadde et litt påkostet ordinært rom som svarte til forventningene. Enkelt å komme med bil med parkering i parkeringskjeller rett ved. Lu…

Svært hyggelig betjening i luksuriøse og stilige omgivelser. Vi hadde et litt påkostet ordinært rom som svarte til forventningene. Enkelt å komme med bil med parkering i parkeringskjeller rett ved. Lunsj på takterrassen med prosecco, drinker og DJ i solen var behagelig.
Les hele anmeldelsen
5

En unik hotellopplevelse!

26. juli 2015, Oslo, Norge, Amanda_lindseth

The Thief har vår varmeste anbefaling. Alt fra interiør, beliggenhet, mat, service og atmosfære er av ypperste klasse. Fantastisk flotte rom som i seg selv er en opplevelse. Flott spa, stilrent og beh…

The Thief har vår varmeste anbefaling. Alt fra interiør, beliggenhet, mat, service og atmosfære er av ypperste klasse. Fantastisk flotte rom som i seg selv er en opplevelse. Flott spa, stilrent og behagelig med gode alternativer for velvære – fantastisk hyggelig service også her. Beliggenheten er praktisk, med gåavstand til Oslos hovedattraksjoner. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med vårt opphold på The Thief – uten tvil en unik hotellopplevelse!
Les hele anmeldelsen
5

Nå sitter det!

26. juli 2015, Stavanger kommune, Norge, Jan J

Etter en tidligere litt småkritisk anmeldelse, var det hyggelig å komme tilbake til The Thief og oppdage at barnesykdommene var så godt som helbredet. Hotellet holder absolutt toppklasse. Først og fre…

Etter en tidligere litt småkritisk anmeldelse, var det hyggelig å komme tilbake til The Thief og oppdage at barnesykdommene var så godt som helbredet. Hotellet holder absolutt toppklasse. Først og fremst teknisk sett, men nå også personalmessig. Personalet er " til stede" i et helt annet omfang enn tidligere, og virker trygge og entusiastiske, dette gir et godt og hyggelig miljø. Servitøren ved frokosten var et stjerne-eksempel på imøtekommende og korrekt oppførsel. Kjempebra! Skal jeg finne et eller annet å pirke på må det være at værelsespiken som kom rundt med tevann og te ( forøvrig svært hyggelig) var i over.kant høylydt. Vi kunne høre henne flere rom bortenfor vårt eget når hun kom. Men så skal man være i overkant gretten for å la seg plage av slik, men uansett et tips. Forøvrig anbefales hotellet på det varmeste. Vi kommer garantert tilbake!
Les hele anmeldelsen
5

FANTASTISK HOTELL!

25. juli 2015, Asker, Norge, Børre N

Høyeste scores i alle ledd! Suveren imøtekommenhet og vennlighet, fantastisk beliggenhet, meget effektiv service, nydelige de-luxe rom, råstilig, balkong med nydelig utsikt. Ren luxus! En av de beste…

Høyeste scores i alle ledd! Suveren imøtekommenhet og vennlighet, fantastisk beliggenhet, meget effektiv service, nydelige de-luxe rom, råstilig, balkong med nydelig utsikt. Ren luxus! En av de beste hotelloppholdene gjennom 40 år!
Les hele anmeldelsen
5

Strålende og herlig opphold på Tjuholmen og The Thief

22. juli 2015, Oslo, Norge, 982ninah

Vi har opplevd hva desmå detaljer gjør med oppholdet ditt når de skjer utenatt du føler dem. Vi har hett et fantastisk opphold på The Thief hotell i Oslo. Anbefaler det virkelig kgdere MÅ besøke SPA-a…

Vi har opplevd hva desmå detaljer gjør med oppholdet ditt når de skjer utenatt du føler dem. Vi har hett et fantastisk opphold på The Thief hotell i Oslo. Anbefaler det virkelig kgdere MÅ besøke SPA-avdelingen..... der er du i sentrum som gjest.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK