Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

THE THIEF

Om hotellet

Finn frem til hotellet

T-bane

Nationaltheatret stasjon

Buss

Buss 54 til Bryggetorget.

Fra flyplassen

Flytoget til Nationaltheatret.

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på tlf +47 02323 eller Norges Taxi på tlf +47 08000

Car-Service

Vi anbefaler The Thief Car Service med henting fra flyplass - fra 1780,- nok Mercedes E Class - fra 1980,- nok Mercedes S Class.
Bestill på stay@thethief.com

Med bil

 Se kart og veibeskrivelse her >>

Om THE THEIF

Antall rom

116 rom og suiter - 236 senger

Antall konferanselokaler

6 stk - plass för upp till 50 deltagere

Avstand til flyplasser

Gardermoen 45 km, ca 50 min
Torp 80 km, ca 45 min
Rygge 85 km ca 50 min

Avstånd lokaltrafik

Bryggetorget busstasjon: 2 min 
Nationaltheatret T-bane: 10 min
Flytog Nationaltheatret: 5 min 

Tjuvholmen – bydelen som en gang var åsted for kriminell og lyssky virksomhet – gjenoppstår nå som Norges kraftsentrum for internasjonal samtidskunst og det gode byliv i sjøkanten.

Konseptet

På THE THIEF behandler vi rockestjerner som gjester og gjester som rockestjerner. Vi sverger til kvalitet, dyrker detaljer og strekker oss for å overraske deg som gjest. Slik skaper vi hotellopplevelser. THE THIEF er et livsstilshotell bygget på en grunntanke om bærekraft og lokale kvaliteter i Oslos mest fremoverlente bydel.

Hotellet

En liten holme, et helt hav av opplevelser. Med Oslos råeste beliggenhet stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen.Fra balkongen kan du nyte utsikten over fjorden; innendørs byr hotellets egen kunstkurator Sune Nordgren på inspirerende og kanskje overraskende estetiske opplevelser. Rommene er innredet med designmøbler fra nasjonale og internasjonale kvalitetsprodusenter utvalgt av interiørarkitekt Anemone Wille Våge. Bygget er tegnet av Mellbye arkitekter. Det nye Astrup Fearnley Museet, tegnet av den italienske stjernearkitekten Renzo Piano, er hotellets nærmeste nabo.
Les mer om kunsten på THE THIEF her 

Spis godt på THE THIEF

Restauranter av internasjonalt kaliber, hyggelige spiserier og kvalitetsgallerier ligger side om side i bilfrie gater og torg. Hotellets restaurant serverer det beste av lokale råvarer. Og i sommerhalvåret kan gjestene nyte forfriskninger med utsikt på hotellets takterrasse. 

Suiter

Våre suiter er Oslos første med bølgeskvulp utenfor hotellbalkongen.
Håndplukket kunst, designmøbler og lamper fra kvalitetsprodusenter som B&B Italia og Brand van Egmond. God romfølelse og separate soverom. Store badeværelser i hvit Vittorio-marmor med badekar og separat regnskogdusj innbyr til velvære.  
Les mer om de forskjellige suitene her >> 

THIEF SPA

Der byen møter fjorden stjeler vi deg ut av hverdagen og inn i en verden av vann og velvære, ro og hvile. Her kan du lese litt mer om hva du kan vente deg2.190.163.493 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK