Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Strømstad, Sverige

Strömstad Spa

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Strömstad Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Strömstad Spa

63% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 733 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Flott og hyggelig hotell

24. september 2016, Haugesund, Tomgaard

Hotellet er lokalisert helt ved sjøkanten, hyggelig uteområdet både under åpen himmel men også under tak om ønskelig. Store, romslige rom. Velg rom med havutsikt og balkong. God og innholdsrik frokost…

Hotellet er lokalisert helt ved sjøkanten, hyggelig uteområdet både under åpen himmel men også under tak om ønskelig. Store, romslige rom. Velg rom med havutsikt og balkong. God og innholdsrik frokost samt et flott spa og basseng område for de som ønsker det. Gratis parkering 15 meter fra hoveddøren.
Les hele anmeldelsen
5

Absolutt verdt hver krone.

24. september 2016, Larvik kommune, Norge, perroger2016

Denne helgen er spa og avslapping. Hotellet er et av de bedre jeg har vært på og Evelyna i resepsjon er en av de mest hjelpsomme jeg har møtt. Ta vare på henne. Hotellet tilbyr kveldsspa og de tre and…

Denne helgen er spa og avslapping. Hotellet er et av de bedre jeg har vært på og Evelyna i resepsjon er en av de mest hjelpsomme jeg har møtt. Ta vare på henne. Hotellet tilbyr kveldsspa og de tre andre var på det. Bading, vin m/m samt ekstra massasje falt i smak. Nå er de samme tre på massasje og hot stone behandling til akseptabel pris. Frokosten var stor og smakte nydelig. Rommene er store og veldig rene. Kan virkelig anbefales.
Les hele anmeldelsen
1

Maritimus Skuffer stort!

19. september 2016, Holmsbu, Norge, NordmannPaatur

Her var det litt å sette fingeren på. Vi spurte først etter ett vindusbord hvor vi hadde håpet å få se sjøen, istedenfor fikk vi utsikt mot en bakgate for hotellet mot leilighetene. Vi satte først pri…

Her var det litt å sette fingeren på. Vi spurte først etter ett vindusbord hvor vi hadde håpet å få se sjøen, istedenfor fikk vi utsikt mot en bakgate for hotellet mot leilighetene. Vi satte først pris på å få en norsk servitør, men da han anbefalte rødvin påstod han at den var laget av blant annet plommer og bjørnebær. Da jeg spurte om det ikke var druer i den svarte han: jo det var litt druer også... Da jeg leste på flasken skjønte jeg jo raskt at det var en vanlig rødvin som var laget på druer og kun det. Mitt følge hadde røye fra menyen og jeg hadde hjortefilet med rødvinsaus. Rødvinen var kraftig og passet i grunn bra til hjortefilet men var selvfølgelig altfor kraftig til fisken selv om den også ble anbefalt til denne. Når det gjaldt hjortefilet middagen så var det en ting som ødela hele opplevelsen. Det var noe som var svidd og som jeg først ikke klarte å sette fingeren på. Jeg fant etterhvert ut at det var sausen som var blitt svidd under tilberedning og at kokken mest sannsynlig hadde prøvd å "redde" denne med det resultat at man fikk en merkelig svidd ettersmak i ganen og at den luktet brent. Da jeg gjorde vår norske servitør oppmerksom på dette gikk han inn på kjøkkenet til kokkene. Da han kom ut igjen gjorde han det som skuffet meg mest: Han fortalte at nå hadde tre kokker smakt på sausen og kun funnet ut at det var blitt brukt en for kraftig vin som var blitt redusert for mye under tillaging. Altså han satte 3 kokkers ekspertise opp mot mot min smakssans for nærmest å latterliggjøre meg som bare var gjest. Å bli behandlet slik som gjest på Resturant når sausen åpenbart og umiskjennelig smakte/luktet brent har jeg aldri opplevd før. Ingen beklagelse eller tilbud om kompensasjon. Heller ikke når jeg nevnte det for den kvinnelige Hovmester i det vi forlot resturanten. Konklusjonen og min anbefaling: Hvis dere som gjester setter pris på god mat og service så virker det som Hotellrestaurant Maritimus på Strømstad SPA ikke klarer å levere dette. Mvh En gjest som betalte relativt mye for en dårlig matopplevelse.
Les hele anmeldelsen
5

Supert

19. september 2016, Oslo, Norge, 390mrb

Veldig bra hotell i fine omgivelser. Hyggelig personale. God mat og fine behandlinger. Hotellet ligger noen meter fra stranden og det er alltid fint vær🙂maten var god og servicen bra. SPA inneholde d…

Veldig bra hotell i fine omgivelser. Hyggelig personale. God mat og fine behandlinger. Hotellet ligger noen meter fra stranden og det er alltid fint vær🙂maten var god og servicen bra. SPA inneholde det vesentlige. Mye folk men det gikk bra. Proffe master. Ble oppgradert til det beste rommet. Sol hele døgnet og god plass.
Les hele anmeldelsen
3

Kjærestehelg uten barn 😀

19. september 2016, Lillestrøm, Norge, 220randii

Flott hotell med en nydelig beliggenhet. Men utrolig dårlig utvalg av glutenfritt, og laktosefrie produkter var helt fraværende. Spa avdelingen var en deilig opplevelse. Vi syns det var for mye fest…

Flott hotell med en nydelig beliggenhet. Men utrolig dårlig utvalg av glutenfritt, og laktosefrie produkter var helt fraværende. Spa avdelingen var en deilig opplevelse. Vi syns det var for mye festbråk, da det ble vanskelig å sove.
Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.