Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Strømstad, Sverige

Strömstad Spa

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Strömstad Spa 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Strömstad Spa

63% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 601 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Arbeidsreise. Teambuilding

28. mai 2016, Fredrikstad, Norge, jacobsD4490HC

Koselig sted for en venne tur. Flott beliggenhet ute i skjærgården. Med fine tur løyper.vi valgte å benytte oss av dette og fikk en flott opplevelse. Behandlingene prøvde ikke vi. På grunn av tida . D…

Koselig sted for en venne tur. Flott beliggenhet ute i skjærgården. Med fine tur løyper.vi valgte å benytte oss av dette og fikk en flott opplevelse. Behandlingene prøvde ikke vi. På grunn av tida . Det var et inspirerende sted hvor vi fikk samlet tankene.meget bra spa anlegg. Og delikate fellesområder.
Les hele anmeldelsen
5

Kjempe flott hotell.

23. mai 2016, Århus, Danmark, Trine Green B

Jeg har vært her både med familien og kick off med jobben. Hotellet er kjempe fint på begge begge deler. Hatt en topp kveld med kollegaer med flott service og kjempe god mat. Med familien bodde vi et…

Jeg har vært her både med familien og kick off med jobben. Hotellet er kjempe fint på begge begge deler. Hatt en topp kveld med kollegaer med flott service og kjempe god mat. Med familien bodde vi et flott familie rom med god plass og balkon med herlig utsikt. Kan varmt anbefales.

Svar fra eier

25. mai 2016

Tusen takk for din fine tilbakemelding, det varmer alltid når vi lykkes med vår ambisjon om at gjestene våre skal reise fra oss med en god fölelse og önske å kommer tilbake. Takk for at du anbefaler og hjertlig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

Nydelig

19. mai 2016, Arendal, Norge, Snefrid O

Et kjempeflott hotell. Nydelig og avslappende. Rommet var helt ypperlig. Kort vei inn til Strømstad sentrum. Betjeningen var veldig servic innstilte. Flott bar. Frokostbuffet som er ypperlig. Nydelig…

Et kjempeflott hotell. Nydelig og avslappende. Rommet var helt ypperlig. Kort vei inn til Strømstad sentrum. Betjeningen var veldig servic innstilte. Flott bar. Frokostbuffet som er ypperlig. Nydelig med at det er spa der😊

Svar fra eier

20. mai 2016

Takk for din fine tilbakemelding. Det varmer oss som jobber å få slike fine ord. Hjertlig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
3

Helt ok

18. mai 2016, Oslo, H5683WE

Ba spesifikk om dobbeltseng, da forventer man ikke 2 små ekle senger som sklir bort ifra hverandre.. (Skuffende) ingen mulighet til kald drikke på rommet, må ned i baren eller resepsjonen. Ingen mulig…

Ba spesifikk om dobbeltseng, da forventer man ikke 2 små ekle senger som sklir bort ifra hverandre.. (Skuffende) ingen mulighet til kald drikke på rommet, må ned i baren eller resepsjonen. Ingen mulighet for mat etter kl 22.00 Alt for få mennesker på spa-avdelingen til og utføre behandlinger.

Svar fra eier

20. mai 2016

Takk for din tilbakemelding. Vi har ulike rom, både de med to enkeltsenger og med dobbelseng.Vi tar med oss dine kommentarer i vårt arbeid på å bli bedre. Hjertlig velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
2

Spa hotell, men med dårlig vedlikehold

17. mai 2016, Oslo, Norway, 301couple

Bodde på ett litt overpriset rom uten vindu, så spa var eneste lyspunkt. Spaet er fint, men flere av fasilitetene fungerte ikke. Ingen av steambadene var i orden, så det trakk ned. Hadde ikke spa vært…

Bodde på ett litt overpriset rom uten vindu, så spa var eneste lyspunkt. Spaet er fint, men flere av fasilitetene fungerte ikke. Ingen av steambadene var i orden, så det trakk ned. Hadde ikke spa vært inkludert i rommet som en "bonus" hadde vi krevd pengene tilbake. Ikke en eneste ansatt å snakke med på spaet om dette.

Svar fra eier

18. mai 2016

Takk for din tilbakemelding. Trist at du ikke fikk noen god opplevelse når du besökte oss, vi har ulike kategorier på våre rom, de aller fleste har utsikt. Du er hjertlig velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK