Strömstad Spa Strømstad ,  Sverige

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Strømstad, Sverige

Strömstad Spa

Strømstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Strömstad Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Strömstad Spa

Strömstad Spa vet at en konferanse krever mer enn god planlegging.

Mange muligheter

En konferanse på Strömstad Spa åpner for mange muligheter. Med kapasitet på inntil 500 deltagere i vårt største konferanselokale og et stort antall grupperom finner vi løsninger for de aller fleste arrangement. Strömstad og Bohuslän kan i tillegg by på en rekke aktiviteter som gir ny inspirasjon og et avbrekk fra en krevende konferanse.

Ikke bare et møte

Hos oss kan du slappe av i vår spaavdeling på 2000 kvadratmeter - eller hvorfor ikke booke spabehandlinger for hele gruppen? Et deilig avbrekk kan også være en treningstime for gruppe - vi tilbyr både rolige timer og de litt mer krevende variantene. Mulighetene er mange for å gjøre konferansen til en spennende opplevelse dere sent vil glemme.

Aktiviteter og events

Vi tilpasser og skreddersyr tilbudet til nettopp din konferanse etter gruppens ønsker og forutsetninger. Målet vårt er å kunne tilby alt fra morsomme og utfordrende aktiviteter, til avslappende og rolige timer i vårt spa. Uansett hva du ønsker vil vi gjennomføre aktiviteter med høy kvalitet og god service i fokus. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til både sjøen, Kosterhavets nasjonalpark og golfbane - mulighetene er uendelige. Vi kan arrangere 5-kamp, fisketur, hummerfiske, sykkeltur, kajakkpadling, zumba, mat- og vinkvelder, musikk og underholdning. Ta kontakt med oss for pris og skreddersydde løsninger.

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Armeria 1

100 personer

Armeria 2

100 personer

Armeria 3

100 personer

Armeria 1 + 2 + 3

500 personer

Pandalus 1

60 personer

Pandalus 2

60 personer

Pandalus 1 + 2

120 personer

Somateria og Primula

30 personer

Hypericum og Lonicera

20 personer

Vitulina, Aurelia, Mytilus, Fucus og Ostrea

15 personer

Kontakt oss

E-post: conference.stromstad@choice.se
Telefon: +46 526 30 340

2.450.194.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.