Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Stenungsbaden Yacht Club

Bluewater Sports & Health Club

Åpningstider

Spa

Søndag - fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 20.00

Gym

Søndag - torsdag: 07.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 07.00 - 20.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider under sommeren og langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Priser

Entré spa inkludert lån av håndkle

Søndag - torsdag: 350 SEK
Fredag: 450 SEK
Lørdag: 550 SEK

I forbindelse med minst 50 minutters behandling

Søndag - torsdag: Inngår

Entré gym

Hotellgjester: Kostnadsfritt
Dag- og kveldsspagjester: Kostnadsfritt
Eksterne gjester - gym: 80 SEK
Eksterne gjester - treningstime: 125 SEK

Book behandling eller treningstime

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på telefon +46 0303 726 855 eller via bluewater@stenungsbaden.se.

En unik kombinasjon av vestkystens naturmiljø og aktiviteter som beachvolley og seiling, kombinert med et lekkert spa med basseng, gym og badstu. Varmt velkommen til Bluewater Sports & Health Club, en enestestående plass for både hvile og aktivitet. Du kan også selvfølgelig nyte våre herlige behandlinger.

Spa

Her møtes du av vibber fra den amerikanske østkysten. Vi har varme kilder, jacuzzi, wellnessbasseng og badstuelandskap. Her kan du nyte et glass kald champagne, og det finnes alltid fersk frukt og friskt vann.

NB: Entré til spa inngår ikke i losjiprisen, og bookes separat på bluewater@stenungsbaden.se.

Behandlinger

Bluewater Sports & Health Club tilbyr alt fra tradisjonelle kroppsbehandlinger, til Madonnas aller seneste trendkur. Vil du ha hjelp med dine makeup eller en quick-fix på et begrenset område, eller kanskje nyte et sparituale? Sjekk ut vår behandlingsmeny.

Gym og treningstimer

Vår gym er utrustet med ulike typer vektmaskiner, frie vekter, tredemøller, sykler og crosstrainer. Vi tilbyr flere timer hver dag med kondisjon, styrke og balanse. Alle boene gjester, samt dag- og kveldsspagjester, har fri tilgang til gym og treningstimer. Påmelding til treningstime er obligatorisk, og gjøres i Bluewaters respesjon, eller via telefon eller e-post.

Aldersgrense

I spaavdelingen er det som regel barnefritt, men ungdom fra 16 år er velkommen i foreldrenes selskap.

Yacht Kids

I ferien er alle barn, uansett alder, hjertelig velkommen til oss. Da er det åpent spa for barn og det kryr av barnevennlige aktiviteter, deilige behandlinger og intensive treningstimer. I restauranten utvides menyen med sånt som de minste pleier å sette pris på. Barna roer seg i lekerommet eller med fargestifter og blokk ved middagsbordet - om dere da ikke finner dem i filmrommet. Fornøyde barn gir fornøyde foreldre! Lese mer om Yacht Kids her.

Trygt for deg

Stenungsbaden Yacht Club er medlem i Svenske  Spahotell, som er en forening for hotell med spavirksomhet med høy kvalitet. Medlemskap innebærer en garanti for gjestene om at hotellene har visst tilbud av behandlinger og aktiviteter, og at disse utføres av et godt utdannet personale.

2.180.162.605 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK