Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Stenungsbaden Yacht Club

Bluewater Sports & Health Club

Åpningstider

Spa

Søndag - fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 20.00

Gym

Søndag - torsdag: 07.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 07.00 - 20.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider under sommeren og langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Priser

Entré spa inkludert lån av håndkle

Søndag - torsdag: 195 SEK
Fredag: 395 SEK
Lørdag: 495 SEK
Hotellgjester søndag - torsdag: kostnadsfritt
(gjelder ikke i sommerperioden og i visse avtaler)

I forbindelse med minst 50 minutters behandling

Søndag - torsdag: Inngår
Fredag - lørdag: 195 SEK

Entré gym

Hotellgjester: Kostnadsfritt
Dag- og kveldsspagjester: Kostnadsfritt
Eksterne gjester - gym: 80 SEK
Eksterne gjester - treningstime: 125 SEK

Book behandling eller treningstime

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på telefon +46 0303 726 855 eller via bluewater@stenungsbaden.se.

En unik kombinasjon av vestkystens naturmiljø og aktiviteter som beachvolley og seiling, kombinert med et lekkert spa med basseng, gym og badstu - varmt velkommen til Bluewater Sports & Health Club, en enestestående plass for både hvile og aktivitet. Du kan også selvfølgelig nyte våre herlige behandlinger.

Spa

Her møtes du av vibber fra den amerikanske østkysten. Vi har varme kilder, jacuzzi, wellnessbasseng og badstuelandskap. Her kan du nyte et glass kald champagne, og det finnes alltid fersk frukt og friskt vann.

Behandlinger

Bluewater Sports & Health Club tilbyr alt fra tradisjonelle kroppsbehandlinger, til Madonnas aller seneste trendkur. Vil du ha hjelp med dine makeup eller en quick-fix på et begrenset område, eller kanskje nyte et sparituale? Sjekk ut vår behandlingsmeny.

Gym og treningstimer

Vår gym er utrustet med ulike typer vektmaskiner, frie vekter, tredemøller, sykler og crosstrainer. Vi tilbyr flere timer hver dag med kondisjon, styrke og balanse. Alle boene gjester, samt dag- og kveldsspagjester, har fri tilgang til gym og treningstimer. Påmelding til treningstime er obligatorisk, og gjøres i Bluewaters respesjon, eller via telefon eller e-post.

Aldersgrense

I spaavdelingen er det som regel barnefritt, men ungdom fra 16 år er velkommen i foreldrenes selskap.

Yacht Kids

I ferien er alle barn, uansett alder, hjertelig velkommen til oss. Da er det åpent spa for barn mellom 10.00 - 16.00. Det kryr av barnevennlige aktiviteter, deilige behandlinger og intensive treningstimer. I restauranten utvides menyen med sånt som de minste pleier å sette pris på. Barna roer seg i lekerommet eller med fargestifter og blokk ved middagsbordet - om dere da ikke finner dem i filmrommet. Fornøyde barn gir fornøyde foreldre! Lese mer om Yacht Kids her.

Trygt for deg

Stenungsbaden Yacht Club er medlem i Svenske  Spahotell, som er en forening for hotell med spavirksomhet med høy kvalitet. Medlemskap innebærer en garanti for gjestene om at hotellene har visst tilbud av behandlinger og aktiviteter, og at disse utføres av et godt utdannet personale.

1.913.149.030 21