Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Stenungsbaden Yacht Club

Restaurant New Sweden

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Restaurant

Mandag - torsdag: 12.00 - 14.00, 18.30 - 22.30
Fredag: 12.00 - 13.30, 18.30 - 23.00
Lørdag: 18.30 - 23.00
Søndag: 18.00 - 21.00

Bar

Fredag: 17.00 - 02.00
Lørdag: 15.00 - 03.00

Nattklubb

Se kalenderen for informasjon om vårt underholdningstilbud. 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider under sommeren og langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestille bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bestilling av bord på telefon +46 0303 72 68 40 eller via e-post newsweden@stenungsbaden.se

Stenungsbaden Yacht Club brenner for å gi våre gjester mat- og drikkeopplevelser utover det normale. I New Sweden og sommerkafeen Kookaburra kan du nyte vellagde retter med inspirasjon fra havets skatter. I vår unike vinkjeller kan du fråtse i forskjellig kvalitetsvin, og om du har lyst på en god drink eller danse natten lang, er du varmt velkommen til den populære baren og nattklubben Stars & Stripes.

New Sweden

Vår restaurant New Sweden henter inspirasjon fra både svensk vestkyst og amerikanske Newport. Lys, kraftig, klaisk maritim atmosfære blandet med kystromantikk i svensk form. Her kan dere nyte fersk fisk og havutsikt.

Kookaburra

Vår restaurant ligger og dypper på bryggekanten. Nærmere havet enn dette kommer du ikke uten å brette opp buksebeina.Det passer dermed ekstra bra å nyte skalldyr, hot salsa og sprellende fersk fisk, som du finner på Kookaburras meny. Kafeen er åpen daglig under sommeren, og utover det er det mulig å leie den som fest- eller konferanselokale.

Vinkjelleren

Stenungsbadens vinkjellere ble bygget opp fra begynnelsen av 1980-tallet av daværende eier Tomas Wallin, som hadde en plan om å gjøre yachtklubb av hotellet. Vår legendariske vinkjeller Eric Bauer var med fra begynnelsen, og sto for kvalitet og innkjøp frem til sin pensjon i 2010. I dag er det vår egen sommelier Per Åkerman som har ansvaret for å utviklet vinkjelleren, hvor det nå finnes drøyt 500 vin fra hele berden. Vinkjelleren er åpen for våre gjester, og vi tar dere gjerne med på en visning. Prat med en av våre hovmestere.

Stars & Stripes

Vi har dans og nattklubb hver fredag og lørdag. Vår 16 meter lange bardisk i lekker båtdekkstil skal man ikke kimse av, og det samme gjelder personalet bak den, som virkelig kan kunsten å blande forfriskende gode drinker. Et fint innslag er er å gå på drinkskole, der barterenderen lærer deg noen av triksene for å servere noe riktig godt hjemme i egen stue. Aldersgrensen på Stars & Stripes er 23 år, og pent antrekk gjelder. Entrepris for deg som ikke er hotellgjst er 100 SEK om ikke annet angis.

Night Shift

På fredager og lørdager spiller vår hus-DJ den seneste partymusikken på Stars & Stripes.

Ta en titt i kalenderen for å se hva som er på gang!

Menyer

2.190.163.493 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK