Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stenungsund, Sverige

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Ved porten til Bohuslän, 30 minutter fra Göteborg, finner du Stenungsbaden Yacht Club - et vakkert spa- og konferansehotell. Her opplever du følelsen av Newport og kystromantikk, med vakker utsikt over Hakefjorden.

Stenungsbaden Yacht Club 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Stenungsbaden Yacht Club

Bluewater Sports & Health Club

En unik kombinasjon av vestkystens naturmiljø og aktiviteter som beachvolley og seiling, kombinert med et lekkert spa med basseng, gym og badstu - varmt velkommen til Bluewater Sports & Health Club.

Restaurant og bar

Ingenstans smakar mat så gott som vid havet. Njut av mat och inredning inspirerad av den amerikanska östkusten medan utsikten är 100% svensk västkust.

Konferanse

Å ha en konferanse på Stenungsbaden Yacht Club innebærer ikke bare moderne og velutstyrte lokaler, men i like stor grad de inspirerende omgivelsene og det enorme aktivitetstilbudet.

Aktiviteter

Ha det gøy og få ny energi med vårt store aktivitetstilbud. Vi tilbyr alt fra fartsfylte eventyr på havet og slitsomme Bootcamp til hyggelige drikkesmakinger og rolige lagkonkurranser.

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK