Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

30 minutter fra Göteborg finner du Stenungsbaden Yacht Club - et vakkert spa- og konferansehotell der du opplever følelsen av Newport og kystromantikk.

Stenungsbaden Yacht Club 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Stenungsbaden Yacht Club

Opplev følelsen av Newport og kystromantikk i svensk utgave, en halvtimes kjøretur nord for Göteborg. Stenungsbaden Yacht Club er ikke like høyverdig som navnet antyder. Vi er nøye med å understreke at dette er en avslappet legge-beina-opp-på-bordet-yachtclub. Hit kommer man både for opplevelser og for å roe ned.

Spa & trening

Vår store spaavdeling Bluewater Sports & Health Club tilbyr deilige varme bad, både utendørs og innendørs, et badstuelandskap, behandlinger, "quick fix" før kveldens middag, og trening både individuelt og i gruppe. Når været tillater det kan du spille beachvolley og tennis, eller bare sitte på solterassen og nyte skjærgårdsutsikten. Les mer om Bluewater Sports & Health Club her.

Opplev spaet vårt

Inngang til vårt spa inngår ikke i losjiprisen. Det bookes separat gjennom å maile til bluewater@stenungsbaden.se.
Priser entré spa inkludert lån av håndkle:
Søndag - torsdag: 350 SEK
Fredag: 450 SEK
Lørdag: 550 SEK

Konferanse hos oss

Stenungsbaden Yacht Club kan oppfylle alle dine ønsker om hvordan du vil at din konferanse skal være. Flytt konferansen utendørs, sett ekstra fart på den med aktiviteter på havet, gjør suksess med eget liveband, varier måltidene, eller vær for dere selv i vår eksklusive konferansevilla, J.C Stevens. Vi kan ta imot opp til 450 personer i samme lokale, og 1500 personer for mingel. Les mer om Konferanse her.

Matopplevelser

Vår hovedrestaurant New Sweden byr på vidunderlig utsikt over den skjærgårdsnaturen som er karakterisitisk for området, og Hakefjorden. I sommersesongen åpner vår sjarmerende bryggekro Kookaburra nede i strandkanten. Les mer om restaurant New Sweden og Kookaburra her

Dans, nattklubb og konserter

I helgene har vi både pianist, DJ og dans. Visse helger i løpet av året tar vi inn ekstra store artister, hvor vi også forvandler havna til konsertområde. Les mer i vår kalender.

Aktiviteter

Utdrikkingslag, golfweekend, konferanse eller bare kvalitetstid med nære og kjære? Stenungbaden Yacht Clubs brede aktivitetstilbud inneholder noe for alle. Med naturen og havet rett utenfor døra kan vi tilby alt fra seiling, båtturer, is-skulpturering og firehulskjøring. For dere som er litt roligere anlagt har vi vinsmaking og forelesninger, for å nevne noe. Vil du prøve deg på en skikkelig utfordring, anbefaler vi å booke inn en boot camp på vår egen hinderbane. Les mer om aktiviteter her.

Kontakt

  • Södra Stenungsön 44448 Stenungsund , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Bussholdeplass Stenungsön, 2 minutters gange fra hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stenungsund,
telefon +46 303 75 15 15

Båt

Koordinater: N58° 0,3 N - 011° 48,5 E
I vår gjestehavn finner du flere plasser.
Havnen er 3 meter dyp.

Om Stenungsbaden Yacht Club

Antall rom

214 rom - 448 senger

Antall konferanselokaler

24 stk - plass til 450 deltagere.
Mingleområde for inntil 1500 personer.

Avstand flyplass

Göteborg Landvetter Airport:
70 km, ca 45 min
Trollhättan-Vänersborg Flygplats: 65 km, ca 50 min

2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK