Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Stenungsbaden Yacht Club

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Buss

Bussholdeplass Stenungsön, 2 minutters gange fra hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stenungsund.
Telefon +46 0303 75 15 15

Båt

Koordinater: N58° 0,3 N - 011° 48,5 E
I vår gjestehavn finner du flere plasser.
Havnen er 3 meter dyp.

Bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Stenungsbaden Yacht Club

Antall rom

214 rom - 448 senger

Antall konferanselokaler

24 stk - plass til 500 deltagere.
Mingleområde for inntil 1500 personer.

Avstand flyplass

Göteborg Landvetter Airport:
70 km, ca 45 min
Trollhättan-Vänersborg Flygplats:65 km, ca 50 min

Opplev følelsen av Newport og kystromantikk i svensk utgave, en halvtimes kjøretur nord for Göteborg. Stenungsbaden Yacht Club er ikke like høyverdig som navnet antyder. Vi er nøye med å understreke at dette er en avslappet legge-beina-opp-på-bordet-yachtclub. Hit kommer man både for opplevelser og for å roe ned.

Spa & trening

Vår store spaavdeling Bluewater Sports & Health Club tilbyr deilige varme bad, både utendørs og innendørs, et badstuelandskap, behandlinger, "quick fix" før kveldens middag, og trening både individuelt og i gruppe. Når været tillater det kan du spille beachvolley og tennis, eller bare sitte på solterassen og nyte skjærgårdsutsikten. Les mer om Bluewater Sports & Health Club her.

NB! Entré til spa inngår ikke i losjiprisen, og bookes separat på bluewater@stenungsbaden.se.

Priser entré spa inkludert lån av håndkle:

Søndag - torsdag: 350 SEK
Fredag: 450 SEK
Lørdag: 550 SEK

Konferanse hos oss

Stenungsbaden Yacht Club kan oppfylle alle dine ønsker om hvordan du vil at din konferanse skal være. Flytt konferansen utendørs, sett ekstra fart på den med aktiviteter på havet, gjør suksess med eget liveband, varier måltidene, eller vær for dere selv i vår eksklusive konferansevilla. Vi kan ta imot opp til 500 personer i samme lokale, og 1500 personer for mingel. Les mer om Konferanse her.

Matopplevelser

Vår hovedrestaurant New Sweden byr på vidunderlig utsikt over den skjærgårdsnaturen som er karakterisitisk for området, og Hakefjorden. I sommersesongen åpner vår sjarmerende bryggekro Kookaburra nede i strandkanten. Les mer om restaurant New Sweden og Kookaburra her

Dans, nattklubb og konserter

Hver fredag og lørdag har vi nattklubb med dansegulv på hotellet. Visse helger i løpet av året tar vi inn ekstra store artister, og vi også forandre havna til konsertområde. Les mer i kalendern.

Aktiviteter

Utdrikkingslag, golfweekend, konferanse eller bare kvalitetstid med nære og kjære? Stenungbaden Yacht Clubs brede aktivitetstilbud inneholder noe for alle. Med naturen og havet rett utenfor døra kan vi tilby alt fra seiling, båtturer, is-skulpturering og firehulskjøring. For dere som er litt roligere anlagt har vi vinsmaking og forelesninger, for å nevne noe. Vil du prøve deg på en skikkelig utfordring, anbefaler vi å booke inn en boot camp på vår egen hinderbane. Les mer om aktiviteter her.

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK