Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Sverige

Se alle hotell i Stenungsund, Sverige

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Ved porten til Bohuslän, 30 minutter fra Göteborg, finner du Stenungsbaden Yacht Club - et vakkert spa- og konferansehotell. Her opplever du følelsen av Newport og kystromantikk, med vakker utsikt over Hakefjorden.

Stenungsbaden Yacht Club 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Stenungsbaden Yacht Club

Opplev følelsen av Newport og kystromantikk i svensk utgave, en halvtimes kjøretur nord for Göteborg. Stenungsbaden Yacht Club er ikke like høyverdig som navnet antyder. Vi er nøye med å understreke at dette er en avslappet legge-beina-opp-på-bordet-yachtclub. Hit kommer man både for opplevelser og for å roe ned.

Spa & trening

Vår spaavdeling Bluewater Sports & Health Club tilbyr deilige varme bad, både utendørs og innendørs, et badstuelandskap, badstuflåte, behandlinger og trening både individuelt og i gruppe. Når været tillater det kan du spille beachvolley og tennis, eller bare sitte på solterassen og nyte skjærgårdsutsikten. På vår bootcampbane kan du utfordre både deg selv og dine venner. Les mer om Bluewater Sports & Health Club her.

Opplev spaet vårt

Inngang til spaet vårt inngår ikke i losjiprisen, og må bookes separat via e-post eller telefon. I inngangsprise inngår lån av badekåpe og håndkle, samt te og fersk frukt. Les mer om priser og åpningstider her.

Konferanse hos oss

Stenungsbaden Yacht Club kan oppfylle alle dine ønsker om hvordan du vil at din konferanse skal være. Flytt konferansen utendørs, sett ekstra fart på den med aktiviteter på havet, gjør suksess med eget liveband, varier måltidene, eller vær for dere selv i vår eksklusive konferansevilla, J.C Stevens. Vi kan ta imot opp til 420 personer i samme lokale, og 1500 personer for mingel. Les mer om Konferanse her.

Matopplevelser

I restaurangen Captains Table møter svensk vestkyst, amerikansk østkyst og byr på vidunderlig utsikt over den skjærgårdsnaturen som er karakterisitisk for området, og Hakefjorden. I sommersesongen åpner vår sjarmerende bryggekro Kookaburra nede i strandkanten. Les mer om restaurant Captains Table og Kookaburra her

Dans, nattklubb og konserter

I helgene har vi både pianist, DJ og dans. Visse helger i løpet av året tar vi inn ekstra store artister, hvor vi også forvandler havna til konsertområde. Les mer i vår kalender.

Aktiviteter

Utdrikkingslag, golfweekend, konferanse eller bare kvalitetstid med nære og kjære? Stenungbaden Yacht Clubs brede aktivitetstilbud inneholder noe for alle. Med naturen og havet rett utenfor døra kan vi tilby alt fra seiling, båtturer, is-skulpturering og firehulskjøring. For dere som er litt roligere anlagt har vi dryckesprovning, for å nevne noe. Vil du prøve deg på en skikkelig utfordring, anbefaler vi å booke inn en boot camp på vår egen hinderbane. Les mer om aktiviteter her.

Kontakt

  • Södra Stenungsön 44448 Stenungsund , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Bussholdeplass Stenungsön, 2 minutters gange fra hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stenungsund,
telefon +46 303 75 15 15

Båt

Koordinater: N58° 0,3 N - 011° 48,5 E
I vår gjestehavn finner du flere plasser.
Havnen er 3 meter dyp.

Om Stenungsbaden Yacht Club

Antall rom

214 rom - 448 senger

Antall konferanselokaler

24 stk - plass til 420 deltagere.
Mingleområde for inntil 1500 personer.

Avstand flyplass

Göteborg Landvetter Airport:
70 km, ca 45 min
Trollhättan-Vänersborg Flygplats: 65 km, ca 50 min

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.255.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.