Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Son, Norge

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa er et av de største spahotellene i Norge, med herlig beliggenhet helt i vannkanten og med gangavstand til idylliske Son sentrum. Opplev den gode atmosfæren preget av maritim historie, på konferanse, med venner eller familie.

Son Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Son Spa

Med vår unike beliggenhet kan vi tilby møterom med havutsikt. Kan det bli mer inspirerende?

Konferanse ved havet

Flere av våre møterom ligger så å si på havet. Med den utsikten er det ikke vanskelig å komme i et motiverende og inspirerende modus, og grunnlaget for en god og effektiv konferanse legges allerede i det dere ankommer hotellet. 

Utstyr for alle behov

Vi vet at du vil slippe å tenke på alt som skal virke, virker. Vi sørger for at det virker. Alle våre møterom inneholder det siste av AV-utstyr og tekniske løsninger, og vi bistår mer enn gjerne med tilrettelegging. Planlegging i forkant gir et smidig møte.

Lunsj

Lunsjen serveres også i den åpne og lyse restauranten vår. Om du besøker oss i kurs- eller konferansesammenheng og har bestilt lunsj, vil våre kokker sette sammen en sunn og næringsrik lunsj som gjør at dere kan fortsette med deres kreative møter resten av dagen uten å gå tomme. Vi tilrettelegger selvfølgelig etter individuelle behov. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Christer Berens-meny

For våre kurs- og konferansegjester har mat- og vinkjenneren Christer Berens satt sammen en spesiell meny, full av sesongens råvarer med deilig tilbehør og den perfekte vinen til hver rett.

Ikke bare en konferanse

Når du tar med deg kursdeltagerne til oss, kan oppholdet deres bli så mye mer enn bare et møte. Vi tilbyr aktiviteter for både små og store grupper, tilbyr bespisning i vår restaurant, arrangerer matkurs for dere som vil aktiviseres i forkant av middagen, eller åpner vårt store spa for dere. Mulighetene er mange, og vi kjenner nærområdet vårt. Ta kontakt med oss, og vi planlegger sammen med deg.

 

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten til våre møterom.

Hollendersalen

200 personer (uten scene)
160 personer (med scene)

R Studio

70 personer

Skutebauen

60-66 personer

Gjøva

56 personer

Pimpernell 

56 personer

Octava

55 personer

Sally III, Vesleper, Kugrava, Bile

20 personer

Storholmen

12 personer

Sauholmen 

8 personer

Utsikten

10 personer

Kontakt og bestilling

Ta gjerne kontakt med hotellet for mer informasjon og bookinghenvendelser.
E-post: son.booking@choice.no
Telefon: 64 98 48 00 

2.430.126.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.