Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

SKT. PETRI

Restaurant & Bar

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 10.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Central Kitchen

Alle dager: 18.00 - 22.00

Brøl

Alle dager: 10.00 - 00.00

Bar Rouge

Søndag - torsdag: 16.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 16.00 - 02.00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

SKT. PETRI har alltid vært i front når det gjelder utmerket service. Her kan du nyte et bredt utvalg av mat og drikke i hotellets restaurant, cafè og bar.

Central Kitchen

Beliggende i hjertet av SKT. PETRI, ligger vår Central Kitchen-restaurant. Passende til den moderne middagskunden som ønsker seg høy kvalitet og en god resteurant-opplevelse. En unik restaurant karakterisert ved skandinavisk minimalisme.

BRØL

BRØL er Københavns nye brødbakeri og øl-bar. Vi har et svært godt utvalg av lokalt øl, laget av mikrobryggerier, organisk brød, sandwicher og pizza, som du aldri har smakt før.

Bar Rouge

I over ti år har Bar Rouge vært en av de beste plassene i København for sosialisering og fest. Kombinasjonen av perfekte cocktails og gjester fra alle verdenshjørner, fortsetter å lyse opp de mørke nattestimene i det latinske kvartal.

2.200.163.775 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK