Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i København, Danmark

SKT. PETRI

København,  Danmark

SKT. PETRI er et av Københavns ledende designhotell med restaurant, bar, treningsrom og konferanseavdeling. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å oppleve den danske hovedstaden.

SKT. PETRI 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
SKT. PETRI

SKT. PETRI har alltid vært i front når det gjelder utmerket service. Her kan du nyte et bredt utvalg av mat og drikke i hotellets restaurant og barer.

Central Kitchen

Beliggende i hjertet av SKT. PETRI, ligger vår Central Kitchen-restaurant. Passende til den moderne middagskunden som ønsker seg høy kvalitet og en god resteurant-opplevelse. En unik restaurant karakterisert ved skandinavisk minimalisme.

BRØL

BRØL er Københavns nye brødbakeri og øl-bar. Vi har et svært godt utvalg av lokalt øl, laget av mikrobryggerier, organisk brød, sandwicher og pizza, som du aldri har smakt før.

Bar Rouge

I over ti år har Bar Rouge vært en av de beste plassene i København for sosialisering og fest. Kombinasjonen av perfekte cocktails og gjester fra alle verdenshjørner, fortsetter å lyse opp de mørke nattestimene i det latinske kvartal.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 10.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Central Kitchen

Alle dager: 18.00 - 22.00

Brøl

Alle dager: 10.00 - 00.00

Bar Rouge

Søndag - torsdag: 16.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 16.00 - 02.00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.320.101.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK