Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i København, Danmark

SKT. PETRI

København,  Danmark

SKT. PETRI er et av Københavns ledende designhotell med restaurant, bar, treningsrom og konferanseavdeling. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å oppleve den danske hovedstaden.

SKT. PETRI 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
SKT. PETRI

Det finnes ikke to like møter. Her gir vi deg skreddersydde møter og konferanser på den måten du vil. Vi ser til at alt flyter som det skal, når det skal. På den måten kan du konsentrere deg om det som er viktigst for deg - konferansegjestene.

Konferanserom

SKT. PETRI tilbyr syv konferanserom i varierende størrelse, midt i København. Vi har også syv mindre grupperom. Enkelte lokaler kan slås sammen eller deles opp etter behov.

Svit 601

Svit 601 er en eksklusiv suite i hotellets toppetasje, med en kapasitet på 14 personer - perfekt for møter og private sammenkomster. Her er det tv, møbler i dansk design, bad og terrasse med enestående utsikt.

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Center Stage West + Center Stage East

240 personer

Mingus

20 personer

Gillespie/Goodman

15 personer/rom

Miles/Armstrong

20 personer/rom

Django

12 personer

Grupperom - 7 stk

6-10 personer/rom

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon
+45 3345 9127.

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK