Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014 og 2015 av World Ski Awards! Også kåret til til Norway’s Leading Spa Resort 2010, 2011 og 2015, samt Norway`s Leading Resort i 2015 av World Travel Awards. Ski in/ski out og kort vei fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

Norefjell er et eldorado for vinteraktiviteter på høyfjellet, bare 1,5 time fra Oslo. Her finner du aktiviteter for både store og små, med og uten ski på beina.

Ditt valg

Det beste med å besøke Norefjell på vinteren, er at du selv kan bestemme hva du har lyst til å gjøre. Noen vil stå på ski i bakken, andre vil gå på langrennski, mens noen foretrekker å gå på bena. Andre vil helst holde seg innendørs, eller utendørs i et varmt boblebad. Hos oss er det du som velger hvordan du vil bruke tiden din.

Norefjell Skisenter

Du kan spenne på deg skiene rett utenfor hotellet, og begi deg ut i Norefjell Skisenters bakker. Senteret har totalt 26 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, og 14 heiser. I terrengparken er det hopp og railer for alle nivåer. Om du ikke vil begi deg ut i elementene selv, kan du ta deg en tur innom for å se spektaktulære stunts. I vår skiutleie kan du leie alpinutstyr. Skikort kan du kjøpe på hotellet eller booke under tilleggsvalg. Hit kommer du i slutten av bestillingsfasen.

Langrenn- og fottur

På Norefjell finnes det et godt utbygget løypenett, hvor de forskjellige løypene er merket med ulike farger gjengitt på kart. Til sammen strekker løypene seg over 200 kilometer, og du kan bevege deg gjennom tre forskjellige kommuner med ski på beina. En av våre favoritter er løypa til Høgevarde, hvor du hele tiden går på høyfjellet med flott utsikt. Spør oss gjerne om gode turtips!

Skøytebane og akebakke

Utenfor hotellet har vi en egen skøytebane og akebakke. Du kan leie både skøyter, ski og akebrett hos oss. Barneskibakken og skøytebanen ligger i umiddelbar nærhet til hotelldøren.

Kontakt og informasjon

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål og forespørsler.

E-post: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: 32 14 82 00 

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK