Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014 og 2015 av World Ski Awards! Også kåret til til Norway’s Leading Spa Resort 2010, 2011 og 2015, samt Norway`s Leading Resort i 2015 av World Travel Awards. Ski in/ski out og kort vei fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

Alene, med venner, familie eller kjæreste - i vårt Velvære Spa er vi sikre på at alle finner sitt favorittsted.

Del opplevelsene

Del dine opplevelser med din familie, venner eller kollegaer, vi tilbyr flere pakker som to til fem personer kan ha gleden av samtidig. En unik måte å skape gode minner på. Er dine barn nysgjerrige på hva spa og velvære innebærer, da kan vi hjelpe deg med å introdusere dine barn i denne fantastiske verden. Vi har laget noen få barnevennlige behandlinger som gir barna et positivt minne de husker lenge.

Gavekort på Spa

Har du lyst til å gi bort et gavekort på spabehandling til noen som fortjener det? Hos oss kan du selv velge layout og beløp, og kortet kan benyttes overalt på vårt resort. Besøk Spagave for å bestille, eller ta kontakt med hotellet om du har noen spørsmål.

Et par tips

Vi kan ikke, grunnet lov om alkoholservering, servere alkoholholdig drikke utenom sparesepsjonens åpningstider eller ved ubemannet spabar. Grunnet stor pågang i helger og ferieperioder har gjester med spabehandlinger garantert fri inngang. Øvrige gjester kan kjøpe inngang ved ledig kapasitet.

Last ned

Åpningstider

Sparesepsjon og behandlinger

Kontakt hotellet

Velvære Spa 7. etasje

(18 års aldersgrense)

Mandag - søndag: kl. 09.00 - 22.00
Siste inngang kl. 21.00

Grunnet stor pågang i helger og ferieperioder har gjester med spabehandlinger garantert fri inngang. Øvrige gjester kan kjøpe inngang ved ledig kapasitet.

 

Pris

Ukedager NOK 250,-
Helger NOK 350,-

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger, og vil også variere etter sesong. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt og bestilling

E-post: spareception.norefjell@choice.no
Telefon: 32 14 82 80 / 32 14 82 00 

2.320.101.000 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK