Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014 og 2015 av World Ski Awards! Også kåret til til Norway’s Leading Spa Resort 2010, 2011 og 2015, samt Norway`s Leading Resort i 2015 av World Travel Awards. Ski in/ski out og kort vei fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

Vi vet at for å ha nok energi til lange dager i fjellet og skibakken trenger man nok energi, og masse god mat.

Frokost

Vår frokost serveres i Restaurant Bøeseter, hvor du kan nyte dagens første måltid med utsikt over vann og fjell. Her serverer vi en god og næringsrik frokost bestående av forskjellige varmretter, brødmat med et godt utvalg av pålegg, egg, frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk. Du finner gode oster, marmelader, frokostblandinger og et godt utvalg av sunne nøtter og kjerner. Vi har et bredt utvalg av økologiske råvarer, som alle er godt merket for at du skal kunne ta bevisste valg. Ta gjerne med deg kaffekoppen og avisen ut på verandaen etterpå - det kaller vi en god start på dagen.

Middag

I restauranten serverer vi a la carte. Reisefølge over 6 personer må bestille felles meny. Om du ikke ønsker middag i restauranten, vil vi anbefale vår pizzeria, som befinner seg på bakkenivå ved siden av Bar52. Her finner du en ekte italiensk pizza på det norske høyfjellet, eller en klassisk hamburger for deg som kjenner at det er helt rett etter en lang dag ute i frisk luft. I pizzeriaen kan du også velge take-away.

After Ski

Så lenge skiheisene går, er det After Ski i vår Bar52. Her lover vi topp stemning etter en dag med fart og spenning i bakkene, i baren som strekker seg over to etasjer og den herlige piazzaen på utsiden, hvor du kan sitte i solveggen og nyte siste rest av dagen før det er på tide å ta av skiene.

Nansens kjøkken

Vårt lokale Nansens kjøkken inneholder alt du trenger for møtelokale, matkurs, private selskaper eller kafè - og kan gjerne kombinere møte med matkurs! Her finner du prosjektor, lerret, internett, fullt utstyrt kjøkken med kaffemaskin og utsikt over Piazzan. Her kan dere mat selv med erfaren veiledning fra en av våre kokker. Dere får med dere oppskriften hjem, samt din egen kokkelue og forkle. Matkurs kan med fordel kombineres med vinsmaking fra vår sommelier.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag: 08.00 - 10.30
Søndag: 08.00 - 11.00

Lunsj

Mandag - lørdag: 12.00 - 14.00
Søndag: 13.00 - 15.00

Middag

Mandag - søndag: 18.00 - 21.00 

Pizzeria

Mandag - søndag: Kontakt hotellet

Lobbybar

Mandag - søndag: Kontakt hotellet

Spabar

Kontakt hotellet

Bar52

Mandag - søndag: Kontakt hotellet

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller henvendelser.
E-post: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: 32 14 82 00

2.320.101.000 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK