Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014 og 2015 av World Ski Awards! Også kåret til til Norway’s Leading Spa Resort 2010, 2011 og 2015, samt Norway`s Leading Resort i 2015 av World Travel Awards. Ski in/ski out og kort vei fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

67% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 541 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Midt på treet

23. juli 2016, Telemark, Norge, Marit L

Førsteinntrykket var målløs for utsikten og område var fantastisk,men ikke fornøyd med leiligheten,var en del slitasje,kjøleanlegge var det noe gærnt med slik at første natt fikk vi heteslag å sov dår…

Førsteinntrykket var målløs for utsikten og område var fantastisk,men ikke fornøyd med leiligheten,var en del slitasje,kjøleanlegge var det noe gærnt med slik at første natt fikk vi heteslag å sov dårlig,vi hadde med hund og han å sov utrolig dårlig og gikk å pesa hele tiden pga av varmen i leiligheten,så vi måtte avslutte turen vår alt for tidlig og jeg endte med å bli syk med feber pga av denne kvelende varmen i leiligheten!
Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk året rundt!

22. juli 2016, Drammen, Norge, Ragnhild B

Flott service, flotte omgivelser, flotte rom! Jeg har vært der både i høysesong vinter og sommer, og begge deler var fantastisk. Mye å finne på for både små og store, og rommene er flotte, romslige og…

Flott service, flotte omgivelser, flotte rom! Jeg har vært der både i høysesong vinter og sommer, og begge deler var fantastisk. Mye å finne på for både små og store, og rommene er flotte, romslige og komfortable! Du har alt du trenger, og mere til!

Svar fra eier

23. juli 2016

Tusen takk for superhyggelig tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell og fin natur

20. juli 2016, Drammen, monicahW4955RY

Kort vei fra Drammen. Fint hotell,med deilig Spa avdeling. Koselig betjening og nydelig frokost. Fine rom. Minus var at kaffe måtte kjøpes (utenom til frokost).Og at det ute bar litt preg av litt dår…

Kort vei fra Drammen. Fint hotell,med deilig Spa avdeling. Koselig betjening og nydelig frokost. Fine rom. Minus var at kaffe måtte kjøpes (utenom til frokost).Og at det ute bar litt preg av litt dårlig vedlikehold. Knustetakstein,rot rundt hotellet,ting som lå slengt rundt.,ikke fra kunder men ting etter vinteren,flis etter fyring,osv. Minus var også at man måtte betale 50 kr i bom for å kjøre opp til hotellet.Dette burde vært opplyst om og/eller ligget i hotellprisene.

Svar fra eier

23. juli 2016

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
4

Noe for alle

17. juli 2016, Sandefjord, Norge, Bente S

Alle likte seg; fra den yngste til den eldste, selv tenåringene.Varierte aktiviteter. Klatreveggen og Sætra var innertiere. Deilig for de voksne med aldersgrense på spa. Bra standard. Regner med å dr…

Alle likte seg; fra den yngste til den eldste, selv tenåringene.Varierte aktiviteter. Klatreveggen og Sætra var innertiere. Deilig for de voksne med aldersgrense på spa. Bra standard. Regner med å dra hit igjen. Minus for dårlig wi-fi.

Svar fra eier

19. juli 2016

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres sommeropphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
5

Vi skal nok en gang tilbake!!

15. juli 2016, Oslo, Norge, Christopher Bra... A

Fantastisk kombinasjon av spa, basseng, trening og natur! Masse komfort og lodgefølelse og flotte turmuligheter for store og små! Perfekt for små barn med dyreseter og basseng! Det du ikke finner her…

Fantastisk kombinasjon av spa, basseng, trening og natur! Masse komfort og lodgefølelse og flotte turmuligheter for store og små! Perfekt for små barn med dyreseter og basseng! Det du ikke finner her det trenger du ikke!

Svar fra eier

19. juli 2016

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres sommeropphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK