Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014 og 2015 av World Ski Awards! Også kåret til til Norway’s Leading Spa Resort 2010, 2011 og 2015, samt Norway`s Leading Resort i 2015 av World Travel Awards. Ski in/ski out og kort vei fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

67% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 507 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Bursdagsfeiring

23. mai 2016, Hønefoss, Runar J

Vi var en "gjeng" på 130 stk som en helg i mai var samlet til 150 års lag. Noen bodde i leilighetene, og noen (bla vi) bodde i hotell rommene. Rommene er fine, med fint bad og normalt gode senger. De…

Vi var en "gjeng" på 130 stk som en helg i mai var samlet til 150 års lag. Noen bodde i leilighetene, og noen (bla vi) bodde i hotell rommene. Rommene er fine, med fint bad og normalt gode senger. Det eneste som kunne vært her, er en vannkoker + kaffe/te. Vi hadde rom mot syd, og suveren utsikt. Maten er helt topp, både frokost og middag. Vi kommer veldig gjerne igjen

Svar fra eier

25. mai 2016

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres bursdagsfeiring hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk hotell med god mat og upåklagelig service

20. mai 2016, , Steinar E

Dette var tredje gang jeg gjestet hotellet og det var tre år siden sist. Hotellet fremstår fortsatt som meget velholdt og servicen er fortsatt på topp. Hotellet serverer velsmakende mat i gode porsjon…

Dette var tredje gang jeg gjestet hotellet og det var tre år siden sist. Hotellet fremstår fortsatt som meget velholdt og servicen er fortsatt på topp. Hotellet serverer velsmakende mat i gode porsjoner og har en bra frokost. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til natur og tar du deg en tur i spa, så har de utendørs basseng og boblebad få meter fra naturen. Gleder meg allerede til neste opphold på Norefjell Ski & Spa!

Svar fra eier

22. mai 2016

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
5

Nydelig weekend

16. mai 2016, , Kari Ø

Dette er et flott hotell som jeg på det varmeste kan anbefale. Stort hotell med flotte rom. Selv fikk jeg en 3 roms leilighet denne helgen. Nydelige senger, utsøkt bad, god utsikt. Maten i restaurante…

Dette er et flott hotell som jeg på det varmeste kan anbefale. Stort hotell med flotte rom. Selv fikk jeg en 3 roms leilighet denne helgen. Nydelige senger, utsøkt bad, god utsikt. Maten i restauranten var meget god og betjeningen hadde stor kunnskap om mat og vin. Flotte stier å gå turer på.

Svar fra eier

18. mai 2016

Hei og takk for tilbakemelding på deres weekendopphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
4

Pinsehelg med venninne på fjellet

16. mai 2016, , Sissel E

Vi har hatt en nydelig helg på Norefjell Ski og Spa. Ble godt mottatt av hyggelig betjening. Vi fikk vår suite som viste seg å være leilighet. Spiste nydelige frokoster og middager. Betjeningen var hy…

Vi har hatt en nydelig helg på Norefjell Ski og Spa. Ble godt mottatt av hyggelig betjening. Vi fikk vår suite som viste seg å være leilighet. Spiste nydelige frokoster og middager. Betjeningen var hyggelig og service innstilte. Fine turer i nydelig natur.

Svar fra eier

18. mai 2016

Tusen takk for tilbakemelding på deres pinsehelgopphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
5

Fint opphold

16. mai 2016, Sandefjord, Norge, Eline J

Vi hadde et veldig fint opphold. Men det var veldig mye støv på gulvet på rommet vårt. Det var også veldig kjedelig at pizzeria var stengt, da jeg har spist der før og gledet meg til å spise der igjen…

Vi hadde et veldig fint opphold. Men det var veldig mye støv på gulvet på rommet vårt. Det var også veldig kjedelig at pizzeria var stengt, da jeg har spist der før og gledet meg til å spise der igjen.

Svar fra eier

18. mai 2016

Hei og takk for tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK