Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014 og 2015 av World Ski Awards! Også kåret til til Norway’s Leading Spa Resort 2010, 2011 og 2015, samt Norway`s Leading Resort i 2015 av World Travel Awards. Ski in/ski out og kort vei fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

67% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 439 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Supert sted for familieferie!

9. februar 2016, Oslo, Norge, Hege R

Perfekt familiehelg :) Fint hotell/interiør, bra beliggenhet, fine turområder, fine slalåmbakker, barnevennlig, Vi har vært her alle tider på året og synes plassen er super både vinter, vår, sommer og…

Perfekt familiehelg :) Fint hotell/interiør, bra beliggenhet, fine turområder, fine slalåmbakker, barnevennlig, Vi har vært her alle tider på året og synes plassen er super både vinter, vår, sommer og høst!
Les hele anmeldelsen
5

Flott sted med mange muligheter, vinter som sommer

9. februar 2016, Oslo, benteLH

Her får du den gode fjellfølelsen, vinter som sommer og høst. Stedet har en svært hyggelig atmosfære med hyggelig personale. Flotte rom med gode senger. Alpinanlegget gir mulighet for stor utfoldelse…

Her får du den gode fjellfølelsen, vinter som sommer og høst. Stedet har en svært hyggelig atmosfære med hyggelig personale. Flotte rom med gode senger. Alpinanlegget gir mulighet for stor utfoldelse.
Les hele anmeldelsen
2

Skuffende

8. februar 2016, , Bjørn P

Fin resepsjon, fint treningslokale og fint basseng. Hyggelig ansatte, men jeg tror ikke jeg har møtt en norsk ansatt på mine 3 opphold her. Veldig lang vei fra resepsjon til rommet. Små rom med MEGET…

Fin resepsjon, fint treningslokale og fint basseng. Hyggelig ansatte, men jeg tror ikke jeg har møtt en norsk ansatt på mine 3 opphold her. Veldig lang vei fra resepsjon til rommet. Små rom med MEGET lite belysning, kaldt på rommet siden alt var skrudd ned til minimum. Litt liten dusj, og en helt fantastisk ubrukelig vask. Restauranten virket veldig bra, helt til et par timer etter jeg hadde spist, hvor jeg merket tidenes mageknipe(mulig jeg hadde uflaks, men fortsatt kjedelig når det skjer). Hotellet har forresten det dårligste internettet av alle hotell jeg har vært på i Norge.
Les hele anmeldelsen
5

Fornøyd

27. januar 2016, Oslo, Norge, kimdW2518BG

Meget fint hotell og hyggelig personale. Litt stive priser i baren Spa avdelingen falt veldig i smak og vi koste oss der i flere timer. Kunne gjerne vært en som stod i baren fast ved større folkemengd…

Meget fint hotell og hyggelig personale. Litt stive priser i baren Spa avdelingen falt veldig i smak og vi koste oss der i flere timer. Kunne gjerne vært en som stod i baren fast ved større folkemengder. Alt i alt en topp opplevelse!:)

Svar fra eier

28. januar 2016

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding på deres opphold hos oss. Velkommen tilbake! Mvh Team-Norefjell

Les hele anmeldelsen
1

Beste ski-stedet i Norge !

25. januar 2016, Oslo, Norge, torh399

Hotellet leverte på alle måter. Praktfull beliggenhet, utmerket service og flotte rom. Hotellets restauranter var bra på alle måter. Både langrenn og alpinmuligheter var optimale. Bra priser på skiut…

Hotellet leverte på alle måter. Praktfull beliggenhet, utmerket service og flotte rom. Hotellets restauranter var bra på alle måter. Både langrenn og alpinmuligheter var optimale. Bra priser på skiutleie. Anbefales !

Svar fra eier

28. januar 2016

Hei og tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres opphold hos oss. Velkommen tilbake! Mvh Team-Norefjell

Les hele anmeldelsen
2.280.169.511 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK