Streik i hotellbransjen.

Det er streik i hotellbransjen, men de fleste av våre hotell er fremdeles åpne. For å se hvilke hotell som er påvirket, og få mer informasjon. #LINK_NO#

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Norefjell, Norge – book nå

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014 og 2015 av World Ski Awards! Også kåret til til Norway’s Leading Spa Resort 2010, 2011 og 2015, samt Norway`s Leading Resort i 2015 av World Travel Awards. Ski in/ski out og kort vei fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

67% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 495 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Hyggelig weekend

24. april 2016, Oslo, Norge, Marhas238

Tok en spa/kjæreste weekend her og er utrolig fornøyd med oppholdet. Hyggelig personale og deilig hotell med fine fasiliteter. God mat i både fjellet restaurant og pizzeriaen. Deilig treningsrom, fan…

Tok en spa/kjæreste weekend her og er utrolig fornøyd med oppholdet. Hyggelig personale og deilig hotell med fine fasiliteter. God mat i både fjellet restaurant og pizzeriaen. Deilig treningsrom, fantastisk utsikt og akkurat passe avstand fra Oslo for en koselig helg. Spaet var også veldig bra ! Eneste minuset var at rommet vårt ikke ble vasket på lørdagen..

Svar fra eier

26. april 2016

Tusen takk for tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
5

Meget flott sted, med utmerket service!

18. april 2016, Oslo, Norge, Carina B

Idyllisk område, med flott utsikt! rommene var prikkfrie, og servicen aldeles utmerket! nydelig frokost, og både burger og pizza fra pizzerian anbefales! dette er et sted jeg gjerne kommer tilbake til…

Idyllisk område, med flott utsikt! rommene var prikkfrie, og servicen aldeles utmerket! nydelig frokost, og både burger og pizza fra pizzerian anbefales! dette er et sted jeg gjerne kommer tilbake til!

Svar fra eier

20. april 2016

Tusen takk for superhyggelig tilbakemelding på ditt opphold. Vi ønsker deg velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
4

Stort sett fornøyd.

18. april 2016, Midt-Norge, Norge, hidahd

Likte dårlig at personalet som jobber i Norge og fjellheimen snakker bare engelsk. Bør snakke norsk. Eller bør det bli bedre info om måltids tider, og info om hvor alt ligger på hotellet. Et infohefte…

Likte dårlig at personalet som jobber i Norge og fjellheimen snakker bare engelsk. Bør snakke norsk. Eller bør det bli bedre info om måltids tider, og info om hvor alt ligger på hotellet. Et infohefte på rommet hadde vært fint. Måtte spørre om alt i resepsjonen ..Tungvint.

Svar fra eier

20. april 2016

Tusen takk for tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
4

Avslappende helg....?

18. april 2016, Oslo, Norge, LarsT_57

Hyggelig betjening og flott beliggenhet, men at et hotel som reklamerer med å være et spa-hotel blant annet ikke har en eneste ledig spa-time synes vi var dårlig. Hyggelig sted, men vi kommer ikke til…

Hyggelig betjening og flott beliggenhet, men at et hotel som reklamerer med å være et spa-hotel blant annet ikke har en eneste ledig spa-time synes vi var dårlig. Hyggelig sted, men vi kommer ikke tilbake.

Svar fra eier

20. april 2016

Tusen takk for tilbakemelding på deres opphold hos oss, og vi ønsker dere alle velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
4

Supert hotell - anbefales

15. april 2016, Oslo, Norge, vegardh74

Vi leide leilighet med 8 sengeplasser i påsken. Man må være veldig tidlig ute for å få plass. De store leilighetene er klart å anbefale. Hotellet får toppscore på glimrende beliggenhet med både fjell…

Vi leide leilighet med 8 sengeplasser i påsken. Man må være veldig tidlig ute for å få plass. De store leilighetene er klart å anbefale. Hotellet får toppscore på glimrende beliggenhet med både fjellturer, langrenns- og slalåmløyper rett utenfor dørstokken. Skogsterreng gjør langrenn mulig i all slags vær. På en godværsdag er fjelltur på bena eller langrenn til Høgevarde å anbefale med flott utsikt mot Gaustadtoppen, Hallingskarvet m.m. Fin matservering på Høgevarde som tar bankkort. Hotellet får også toppscore på nærhet til Oslo, fin spa- og bade-/trimavdeling, stor klatrevegg og lekeområder for barna. Flere restauranter og fin loungeavdeling som er glimrende etter en dag på ski. Vi kommer tilbake år etter år fordi hotellet er trivelig, serviceminded og gir et godt tilbud til voksne og barn i alle aldre gjennom hele uken. Stemningen er avslappet og familievennlig. Befriende lite fest og fyll a la Hemsedal. For oppholdet foregående år ville vi gitt 5 stjerner. I år var vi litt uheldige med beliggenhet og standard på leiligheten. I tillegg var aktivitetsnivået på hotellet noe lavere enn tidligere år. Barneområdene var mer eller mindre tomme og biljarden var borte. Vi kommer sikker tilbake igjen neste år.

Svar fra eier

18. april 2016

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres påskeopphold hos oss. Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
2.311.63.000 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK