Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014 og 2015 av World Ski Awards! Også kåret til til Norway’s Leading Spa Resort 2010, 2011 og 2015, samt Norway`s Leading Resort i 2015 av World Travel Awards. Ski in/ski out og kort vei fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

67% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 547 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Seterliv 2016

27. juli 2016, Vestby, Norway, 857oyvindf

Familie på 4 (2 voksne, jenter på 9 og 15) leide suite/leilighet i hotellet 16. juli. Svært hyggelig betjening (om enn litt få i perioder), suiten inneholdt langt mer en hva som var lovet på nett, det…

Familie på 4 (2 voksne, jenter på 9 og 15) leide suite/leilighet i hotellet 16. juli. Svært hyggelig betjening (om enn litt få i perioder), suiten inneholdt langt mer en hva som var lovet på nett, det var fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, tørkeskap, strykebrett, etc. Det var mange forskjellige aktiviteter så unger og voksne storkoste seg, det hadde imidlertid vært ønskelig at aktivitetskontoret hadde lengre åpningstid, det er tidlig å levere kanoer osv. kl. 15.45 når de var utleid hele tiden. Spa for voksne var også veldig bra. Totalpakken for oss som en familie med både arrangerte aktiviteter som stell av dyr, geo-caching osv. i tillegg til svært gode turmuligheter på egen hånd betyr at vi selvfølgelig skal tilbake hit!
Les hele anmeldelsen
3

Skuffet etter store forventninger

26. juli 2016, Oslo, Norge, Thomas D

Jeg og kona hadde gledet oss til en romantisk ferie for to. Vi koste oss, men et par ting som kunne vært bedre. 1. Det var ikke støvsugd på rommet og store hybelkaniner fløt rundt. 2. To ganger oppl…

Jeg og kona hadde gledet oss til en romantisk ferie for to. Vi koste oss, men et par ting som kunne vært bedre. 1. Det var ikke støvsugd på rommet og store hybelkaniner fløt rundt. 2. To ganger opplevde vi personalet som var sure i tilnærmelsen. 3. Spaet var ubetjent på søndag. Noe som var vår mulighet for å kose oss der. Ikke påfyll av vann, ingen badekåpe som lovt, uryddig i garderoben osv 4. Dårlig lukt i gangen på vår fløy.

Svar fra eier

27. juli 2016

Hei og takk for tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi tar opp dine punkter med aktuelle avd. Vi ønsker dere velkommen tilbake og ha en fortsatt god sommer! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
5

Ferie

25. juli 2016, Oslo, Norge, hakons840

God service, god mat og hyggelig atmosfære, fint at spa avdelingen har aldersgrense, flott med parkeringsgarasje og mulighet å gå rett inn på hotellet fra bilen. Hotellet har en eksklusiv stil. Fint t…

God service, god mat og hyggelig atmosfære, fint at spa avdelingen har aldersgrense, flott med parkeringsgarasje og mulighet å gå rett inn på hotellet fra bilen. Hotellet har en eksklusiv stil. Fint turterreng

Svar fra eier

27. juli 2016

Tusen takk for superhyggelig tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
2

Norefjell SPA

25. juli 2016, Kløfta, Norge, 41kristian

Vært der 2 ganger å leid leilighet, dessverre så var det like skittent denne gangen også. Sist så sendte vi Mail om dette men fikk aldri svar. (Sa også ifra til de i resepsjonen) Når det gjelder prise…

Vært der 2 ganger å leid leilighet, dessverre så var det like skittent denne gangen også. Sist så sendte vi Mail om dette men fikk aldri svar. (Sa også ifra til de i resepsjonen) Når det gjelder prisene i baren så er det ikke bra nok, eks: betalte 130,- for en 0,33 Brooklyn EIPA!

Svar fra eier

27. juli 2016

Hei og takk for tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi tar opp dine punkter med aktuelle avd. på hotellet. Fortsatt god sommer! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
3

Midt på treet

23. juli 2016, Telemark, Norge, Marit L

Førsteinntrykket var målløs for utsikten og område var fantastisk,men ikke fornøyd med leiligheten,var en del slitasje,kjøleanlegge var det noe gærnt med slik at første natt fikk vi heteslag å sov dår…

Førsteinntrykket var målløs for utsikten og område var fantastisk,men ikke fornøyd med leiligheten,var en del slitasje,kjøleanlegge var det noe gærnt med slik at første natt fikk vi heteslag å sov dårlig,vi hadde med hund og han å sov utrolig dårlig og gikk å pesa hele tiden pga av varmen i leiligheten,så vi måtte avslutte turen vår alt for tidlig og jeg endte med å bli syk med feber pga av denne kvelende varmen i leiligheten!

Svar fra eier

25. juli 2016

Hei og takk for tilbakemelding på deres opphold hos oss. Vi tar opp dine punkter med aktuelle avd. Fortsatt god sommer! Mvh Norefjell Ski & Spa.

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK