Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014 og 2015 av World Ski Awards! Norefjell Ski & Spa har ikke minst flere år blitt utnevnt som Norges ledende sparesort. Her finnes også ski in/ski out. Du finner oss bare 1,5 time fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

Norefjellkonferanser gir noe mer enn faglig påfyll. Hva man ønsker av opplevelsene er veldig individuelt og en godt gjennomført konferanse krever alle elementene – og gjerne litt ekstra. Det forsterker det faglige budskapet og skaper en helhetsopplevelse, der hver minste detalj skreddersys etter behov.

Konferanse

Norefjell Ski & Spa tilbyr alt som skal til for en godt gjennomført konferanse. Vi tilbyr konferansefasiliteter kombinert med naturopplevelser og aktiviteter som bidrar til økt konsentrasjon, motivasjon og sosialt samhold. Opplev hvordan fjellet inspirerer deltakerne og effekten av møtet øker.

Fleksibel konferanseavdeling

Hotellets konferanseavdeling byr på 14 fleksible møterom, alle med dagslys og i umiddelbar nærhet til hverandre. Alle konferanserom er utstyrt med det siste av tekniske løsninger og hotellets erfarne kursvert er tilgjengelig hele dagen.

Bøeseter Kongresshall

Bøeseter Kongresshall er et større lokale på 900 kvm, med en hovedsal på 675 kvm og en messanin på 225 kvm. Kongresshallen har et fullverdig bankettkjøkken, og er perfekt for litt større konferanser eller events.

Last ned

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten på våre møterom.

Bøeseter Kongresshall

700 personer i kino
506 personer i klasserom
540 personer på runde bord

Norefjellsalen

400 personer

Djupsjøen

80 personer

Solsetra

60 personer

Noresetra

60 personer

Høgevarde

70 personer

Nansens kjøkken

22 personer

Gamlesetra

12 personer

Leirsetra

8 personer

Tempelseter

8 personer

Kontakt og bestilling

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og bestilling av konferanse på e-post: salg@norefjellskiogspa.no eller telefon +47 32 14 82 00.

2.450.194.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.