Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Nordic Light Hotel

Stockholm,  Sverige

Sentralt, voksent, alternativt og kult definerer Nordic Light Hotel. Som medlem i Design Hotels tilbyr vi førsteklasses design og spesiell lyssetting i alle rom. Wifi og frokost inngår alltid. Og du har 120 skritt til Stockholms sentralstasjon.

Nordic Light Hotel 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Nordic Light Hotel

Nordic Light Hotel ligger bare 40 meter fra Stockholms sentralstasjon og Arlanda Express, i umiddelbar nærhet til byens beste shopping og nattliv. Våre 175 rom har samme gjennomtenkte design, inspirert av det skandinaviske lyset. Hos oss kan du trene i ett komplett treningsrom, og wifi og frokost inngår alltid i romprisen.

Lobbyen

Hvert år samler vi kunstfotografer, både internasjonale og lokale, som henger opp egne bilder i lobbyen vår i tre måneder. Flere kvelder i uken speler en DJ her. Se på kunsten, ta en tur i vår coctailbar med herlige drinker eller spis i restauranten vår, The Crooked Leg.

The Crooked Leg

År 2014 åpnet vi en ny restaurant og bar på hotellet, The Crooked Leg. Restauranten er skapt av fire venner som elsker mat, musikk, drikke og god service. Til lunsj kan du nyte en buffét med salater, kjøttpålegg, fisk og skalldyr, godsaker fra grillen og dessertoster. På kvelden serveres en à la carte med utvalgte råvarer. I de fleste helger serveres også vår velkjente brunsj.

Konferanse

Nordic Light Hotel har 15 konferanselokaler, hvor den største tar opptil 170 personer. Her kan du forføres av det foranderlige lyset, den enkle teknikken og Stockholms mest sentrale beliggenhet. Vi har også mulighet til å arrangere event av alle slag.

Velkommen til Nordic Light Hotel.

Kontakt

  • Vasaplan 7 11120 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tunnelbane

Tunnelbanestasjon T-centralen

Buss

Buss 53 fra Slussen eller Odenplan,
holdeplass Vasagatan/Kungsgatan

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express til Stockholm centralstation.
Reisen tar 20 min.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00,
eller Über (last ned app for booking).

Om Nordic Light Hotel

Antall rom

175 rom - 256 senger

Antall konferanselokaler

15 stk - plass til inntil 170 deltagere

Avstand flyplass

Arlanda: 36,2 km, ca 30 minutter

Avstand lokaltrafikk

Tunnelbanestasjon T-centralen: 120 m
Togstasjon Stockholm C: 120 m
Arlanda Express: 40 m
Bussholdeplass Vasagatan/Kungsgatan: 50 m

2.311.63.057 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK