Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Light Hotel

Stockholm,  Sverige

Sentralt, voksent, alternativt og kult definerer Nordic Light Hotel. Som medlem i Design Hotels tilbyr vi førsteklasses design og spesiell lyssetting i alle rom. Wifi og frokost inngår alltid. Og du har 120 skritt til Stockholms sentralstasjon.

Nordic Light Hotel 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Nordic Light Hotel

Sentralt, voksent, alternativt og kult definerer Nordic Light Hotel. Som medlem av Design Hotels tilbyr vi førsteklasses design, med særegen og spesifikk lyssetting på hvert eneste rom. Wifi og frokost inngår alltid - og det er bare 120 skritt til Stockholms sentralstasjon.

Lobbyen

Hvert år samler vi kunstfotografer som henger opp egne bilder i lobbyen vår, i tre måneder. Det gjør at du kan oppdage ny kunst samtidig som du besøker vår nybygde og gigantiske bar med fantastiske coctails, eller når du spiser i vår restaurant.

Konferanse

Nordic Light Hotel har 15 konferanselokaler, hvor den største tar opptil 170 personer. Her kan du forføres av det foranderlige lyset, den enkle teknikken og Stockholms mest sentrale beliggenhet. Vi har også mulighet til å arrangere event av alle slag.

Nordic Light White

Nordic Light White er vår egen farge - en blanding av fersk melk og snø. Den er det tidlige morgenlyset som siler gjennom vinduet etter en minnesverdig natt.

Hos oss er alt mulig

Vi har hauger med add ons. Vil du leie hele Arlanda Express for deg selv, ha en egen butler, ta med en date opp i luftballong, kose med hvite kattunger, ha et rom fylt med godis til frokost, få VIP-pass til alle Stockholms barer, spise byens beste brunsj, få en personlig shoppingvenn eller bare bestille champagne til rommet ditt, så kan du gjøre det når du bor hos oss. Her kan du være akkurat som du er, det er du selv som setter grensene.

Velkommen til Nordic Light Hotel.

Kontakt

  • Vasaplan 7 11120 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tunnelbane

Tunnelbanestasjon T-centralen

Buss

Buss 53 fra Slussen eller Odenplan,
holdeplass Vasagatan/Kungsgatan

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express til Stockholm centralstation.
Reisen tar 20 min.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00,
eller Über (last ned app for booking).

Om Nordic Light Hotel

Antall rom

175 rom - 256 senger

Antall konferanselokaler

15 stk - plass til inntil 170 deltagere

Avstand flyplass

Arlanda: 36,2 km, ca 30 minutter

Avstand lokaltrafikk

Tunnelbanestasjon T-centralen: 120 m
Togstasjon Stockholm C: 120 m
Arlanda Express: 40 m
Bussholdeplass Vasagatan/Kungsgatan: 50 m

2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK