Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Holmsbu, Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa ligger vakkert plassert helt nede i fjæra, mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum Kommune, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser.

Holmsbu Hotel & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Holmsbu Hotel & Spa

70% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 176 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Spaovernatting

18. juli 2016, Oslo, 759monaa

Bo på juniorsuite, vel verdt de få ekstra kronene! Maten i restauranten kan forbredes (spesielt hovedrettene) men stedet i seg selv er nydelig! Parkering er litt klønete da de fleste plassene er rese…

Bo på juniorsuite, vel verdt de få ekstra kronene! Maten i restauranten kan forbredes (spesielt hovedrettene) men stedet i seg selv er nydelig! Parkering er litt klønete da de fleste plassene er reservert eierene... Kunne hatt bedre info om romfasiliteter på nettsiden. Betjeningen var veldig hyggelig :) Vi koste ossog kommer gjerne tilbake!
Les hele anmeldelsen
2

Skittent og slitt

11. juli 2016, Lier, Norge, marielleryberg

Vi reiste som to venninner for et lite avbrekk. Hotellet har en hyggelig beliggenhet ved fjorden og markedsføres som et rolig og avslappende spahotell, med sunn meny. Vi opplevde alt annet enn dette…

Vi reiste som to venninner for et lite avbrekk. Hotellet har en hyggelig beliggenhet ved fjorden og markedsføres som et rolig og avslappende spahotell, med sunn meny. Vi opplevde alt annet enn dette. Nedturen startet allerede ved ankomst - da hotellet ikke hadde parkeringskapasitet. Alle plasser var opptatte, men vi fikk til sist klemt bilen inn et hjørne utenfor asfaltkanten på øvre parkeringsplass. Vi ble godt tatt imot i SPAavdelingen, med hyggelig personale og fin spameny. Bassengområdet og velværeavdelingen var imidlertid stappfull av bråkete unger (litt uventet i et relax-område). Aller værst var likevel renholdet i avdelingen. Glassruter, rekkverk og sauna var helt enkelt grisete. For oss var dette urovekkende - det er lett å se rennende dritt på glassruter - men hvordan er egentlig renholdet på stedene som syntes mindre? Den samme opplevelsen av inngrodd møkk fulgte oss gjennom hotellgangene, på gulvtepper, håndlister og vinduer på hotellet forøvrig. Det er skittent overalt (rommet var overraskende rent - men også her var det lenge siden forrige vindusvask, og terrassen var ikke ren). Restauranten var hotellets største nedtur. Rutene, vinduskarmer og gulvlister var fulle av matrester. Bestikket måtte skiftes ut og personalet manglet serviceopplæring. Vi spiste lunch og middag i restauranten, og opplevde ved begge måltider manglende oppfølging. Til middag ble fisken servert rå - men ingen kom for å spørre om måltidet smakte, til tross for at to servitører var på jobb og det ikke var andre gjester i lokalet. I tillegg til at menyen i utgangspunktet var smal, meldte kjøkkenet at ca. halvparten av rettene ikke var tilgjengelig. Rommene var rene og helt OK - men ikke mer. Ingen minibar, ingen eklstraputer og en ubrukelig dusjvegg i badekaret. Dårlig møblert med sengen stuet inn i et hjørne uten nattbord, og uten tilgang fra begge sider. Bløte madrasser. Frokosten var meget bra.
Les hele anmeldelsen
3

Sunket skip

10. juli 2016, Oslo, Norge, David S

Hotellet er forfalt, planken på terassen vår var så tørr og sprukken at vi måtte gå med sko på. Store deler av spa-avdelingen var stengt og det var surt og kaldt, man kunne like gjerne dratt innom det…

Hotellet er forfalt, planken på terassen vår var så tørr og sprukken at vi måtte gå med sko på. Store deler av spa-avdelingen var stengt og det var surt og kaldt, man kunne like gjerne dratt innom det lokale svømmebassenget hjemme. 3 retters menyen var veldig liten, smakløs og kjedelig.
Les hele anmeldelsen
3

Var bare innom for litt lunch.

28. juni 2016, Drammen, Norge, KaiStick

En snartur til Holmsbu og lunch med min kone. Vi spiste begge pasta med sjømat i flotte omgivelser. Et glass hvitvin og en alkoholfri øl til maten gjorde godt. Herlig fast fisk, møre kamskjell og flot…

En snartur til Holmsbu og lunch med min kone. Vi spiste begge pasta med sjømat i flotte omgivelser. Et glass hvitvin og en alkoholfri øl til maten gjorde godt. Herlig fast fisk, møre kamskjell og flotte reker (litt ubestemmelige blåskjell) i god og spicy saus.
Les hele anmeldelsen
5

Restauranten

28. juni 2016, Sande, Norge, 1960Heidi

Nydelig mat og veldig bra service. Både indrefileen og pizza til barna var av god kvalitet. Vi hadde to bord som var satt sammen og det hadde ikke de på kjøkkenet fått med seg, da kom kelneren med eks…

Nydelig mat og veldig bra service. Både indrefileen og pizza til barna var av god kvalitet. Vi hadde to bord som var satt sammen og det hadde ikke de på kjøkkenet fått med seg, da kom kelneren med ekstra vin til oss, som kompensasjon.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK