Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Holmsbu, Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa ligger vakkert plassert helt nede i fjæra, mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum Kommune, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser.

Holmsbu Hotel & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Holmsbu Hotel & Spa

70% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 187 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Renhold på værelse

18. august 2016, , Sara K

Det var skittent kappelaken med smuler og grå flekker etter andres hudceller samt sprutemerker av noen art på veggene. Overflate fint, men ikke for bakteriefriker. Det ble raskt skiftet til Nytt kap…

Det var skittent kappelaken med smuler og grå flekker etter andres hudceller samt sprutemerker av noen art på veggene. Overflate fint, men ikke for bakteriefriker. Det ble raskt skiftet til Nytt kappelaken. Hyggelig betjening på hotellet.
Les hele anmeldelsen
2

Spaområdet lever ikke opp til forventningene

16. august 2016, Mysen, Camilla E

Beklageligvis levde ikke Holmsbu spa og resort opp til forventningene. Været, service og beliggenhet var upåklagelig. Enkeltrommet var stort og godt. Lobbyen hadde mange sittemuligheter til konferanse…

Beklageligvis levde ikke Holmsbu spa og resort opp til forventningene. Været, service og beliggenhet var upåklagelig. Enkeltrommet var stort og godt. Lobbyen hadde mange sittemuligheter til konferansen som ble avholdt dagen derpå. 3 retter på halvpensjon var helt ok, men også noe en anstendig "hjemmekok" klarer å lage selv. Det store minus var spaområdet. Vi opplevde det skittent og det ga oss ikke den avslappende følelsen vi forventet. Skitne vinduer, gulv, trapper m.m og tallerkener som ikke ble ryddet bort før etter lang tid. Kommer trolig ikke tilbake for å benytte oss av spaområdet. Men området og hotellet ellers er bra. Selv om man ikke kan få skryt for været, så ble nok totalopplevelsen farget av at det var godt og varmt og masse sol.
Les hele anmeldelsen
4

Brainstorming & julebord

15. august 2016, , PrincessOUS

Hyggelig staff. Rommene kan ikke akkurat kalles rom, men heller en leilighet. Utstyrt med et verdig kjøkken, bad, stue, balkong og soverom. Synd at jeg bare ble en natt. Hadde både Frokost, lunsj og…

Hyggelig staff. Rommene kan ikke akkurat kalles rom, men heller en leilighet. Utstyrt med et verdig kjøkken, bad, stue, balkong og soverom. Synd at jeg bare ble en natt. Hadde både Frokost, lunsj og middag buffet. Dette var dessverre skuffende.
Les hele anmeldelsen
3

Spa weekend

8. august 2016, Oslo, Norge, 595bj_rnarh

Koselig sted, god service ved behandlinger og ved mottak i spa reception ellers ikke den beste opplevelsen ved insjekk/utsjekk samt i restaurant/bar. Helt ok for en weekend, men pris og produkt stemte…

Koselig sted, god service ved behandlinger og ved mottak i spa reception ellers ikke den beste opplevelsen ved insjekk/utsjekk samt i restaurant/bar. Helt ok for en weekend, men pris og produkt stemte ikke helt overens.
Les hele anmeldelsen
2

Dyrt og dårlig

3. august 2016, Paris, Frankrike, 390hanserikr

Skittene rom, lite spa, svært dårlig service i restaurant og ufattelig treg servering. Vi fikk ikke informasjon om at badet ikke var åpnet for våre barn før vi kom til hotellet. Rommet var skittent o…

Skittene rom, lite spa, svært dårlig service i restaurant og ufattelig treg servering. Vi fikk ikke informasjon om at badet ikke var åpnet for våre barn før vi kom til hotellet. Rommet var skittent og alt av glass og bestikk fult av flekker. Middagen tok svært lang tid å få servert. Vi ventet to timer på hovedretten, og fikk heller ingen tilbud om drikke til hverken denne eller dessert. Fikk anbefalt rødvin til fiskesuppe, men dette var for lengt drukket opp da maten til slutt kom.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK