Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Se alle hotell i Holmsbu, Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa ligger vakkert plassert helt nede i fjæra, mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum Kommune, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser.

Holmsbu Hotel & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Holmsbu Hotel & Spa

Vi som jobber på Holmsbu Hotel & Spa er tilgjengelig hele døgnet for å svare på dine spørsmål. Om du ikke finner svar på det du lurer på her på denne siden, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Frokost

Vi serverer frokost hver morgen i vår restaurant. Her kan du nyte et godt utvalg av brød og rundstykker, frokostblandinger, pålegg, yoghurt, juice, kaffe og bakevarer. 

Wifi

Hotellet har trådløst internett i alle sine rom og i fellesområdene. Du kan logge deg inn med ditt Nordic Choice Club-nummer, eller få en innloggingskode i resepsjonen.

Bagasjerom

Hotellet har bagasjerom hvor du kan oppbevare bagasjen din før innsjekk og etter utsjekk. Ta kontakt med resepsjonen.

Parkering

Vårt parkeringshus på to etasjer ligger rett ved hovedinngangen. På oversiden av villaene og sjøbodene finner du en parkeringsplass (P2), og om begge disse er fulle har du anledning til å parkere på vår tredje parkeringsplass (P3).

El-bil

Rett utenfor hovedinngangen finner du parkering- og ladeplass til el-bil.

Handikapparkering

Det er to merkede HC-plasser i parkeringshuset. Det er også mulig å parkere utenfor hovedinngangen etter avtale med hotellet.

Handikapptilpassede rom

Hotellet har et begrenset antall handikapptilpassede rom. Vennligst kontakt hotellet for å få avklart om ett av våre handikapptilpassede rom vil møte dine behov, eller om du har andre spørsmål vedrørende våre handikapptilpassede rom og fasiliteter. Hotellets fellesområder er handikapptilpassede.

Lobbyshop

Har du glemt noe? Resepsjonen selger et utvalg av hygieneprodukter, i tillegg til hudpleieproduekter, sminke, enkelte smykker og lesebriller, samt et utvalg snacks og mineralvann.

Reise kollektivt til Holmsbu

Du kan ta tog til enten Oslo eller Drammen, og buss videre til Holmsbu. Direkte buss fra Oslo til Holmsbu går to ganger om dagen, ta da buss 251 fra Oslo S. Buss fra Drammen går to-tre ganger om dagen, da buss 85 fra Drammen Togstasjon/Bragernes. For mer informasjon om busstider, gå inn på www.ruter.no. Fra Holmsbu sentrum til hotellet er det ca 2,5 kilometer. 

Barn i bassenget og treningsområdet

Det er 16 års aldersgrense i Holmsbu Spa Relax - vannområde og treningsstudio. Søndager etter kl. 14.00 og i alle skolens ferier har barn fri tilgang til vannområdet. I skolens ferier er det egne badetider for barn mellom 09.00 - 17.00. Utebassenget er barn velkommen til benytte seg av hele tiden i sommersesongen, det er  åpent mellom 09.00 - 20.00 i sommersesongen. Det skal alltid være en voksen tilstede når barn benytter bassengene.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra 15.00
Utsjekk mandag - lørdag: kl 11.00
Utsjekk søndag: kl 14.00 

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 12.00 - 14.30
Lørdag - søndag: 12.30 - 15.00 

Middag

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.00
Søndag: 18.00 - 20.00 

Bar

Mandag - fredag: 16.00 - 01.30
Lørdag: 12.00 - 01.30
Søndag: 12.00 - 18.00 

Treningssenter

Alle dager: 07.00 - 21.00

Basseng

Alle dager: 07.00 - 20.00

Spabehandling

Mandag - fredag: 12.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 10.00 - 16.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Du er velkommen til å kontakte oss om du har noen spørsmål.
E-post: booking@holmsbuspa.no eller telefon +47 32 79 70 00

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.