Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Holmsbu, Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa ligger vakkert plassert helt nede i fjæra, mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum Kommune, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser.

Holmsbu Hotel & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu Hotel & Spa tilbyr moderne og omfattende kurs og konferansefasiliteter for alle behov. Resepsjon og åpne fellesarealer tar deg imot med innbydende sittegrupper med utsikt mot fjorden.

Alle anledninger

Våre konferanserom egner seg for alle anledninger - fra store konsernkonferanser til intime lunsjmøter i strandlige omgivelser. De største rommene kan bygges om, deles opp og tilpasses behovene til krevende møter, mens våre mindre lokaler byr på profesjonell intimitet. På Holmsbu finner du møteplasser med sjarm og sjel for alle arrangement, små som store - kurs, konferanse, kick-off, sommerfest, lanseringer, jubileum, bryllup... Mulighetene er uendelige.

Et annerledes opphold

I våre hvitmalte villaer ligger alt til rette for en konferanse utenom det vanlige. Villaene gir en fin ramme rundt et arrangement, og kan med hell brukes som konferanserom og grupperom samtidig som alle eller noen av deltagerne har villaen som sitt hjem under oppholdet. Mange bruker villaene som sitt arbeidsrom, og disse utstyres selvfølgelig med teknisk utstyr etter behov. Villaene har tre etasjer, med soverom og i over- og underetasje, mens hovedetasjen fungerer som en åpen og romslig spisestue og stue. I hovedetasjen er det plass til mellom åtte og 15 personer, avhengig av formålet og lengden på samlingen.

Villa Holtnes

For de riktig spesielle anledningene anbefaler vi Villa Holtnes, vår ærverdige villa som ligger midt i hjertet av resortet. Bygget fra tidlig 1900-tall er totalrestaurert med særpreg fra sin opprinnelige stil og arkitektur, og danner en perfekt ramme for ethvert arrangement som fortjener noe ekstra. Les mer om vår Villa Holtnes her.

Holmsbukonferansen

For å få maksimalt ut av det faglige er det viktig å gi deltakerne dine energi og overskudd. På Holmsbu Hotel & Spa har vi skreddersydd en konferansepakke som ivaretar dette for alle våre kursgjester. En klassisk Holmsbukonferanse inneholder overnatting med frokost, lunsj og middag, tilgjengelig kursvert og konferanserom, energipause med sunne alternativ, inngang til Holmsbu Spa og treningsrom, badekåpe og tøfler. La oss skreddersy nettopp din konferanse. Les mer om våre konferanseaktiviteter her.

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten for våre konferanselokaler.

Spalassium

250 personer

Rødtangen

50 personer

Støa 1, 2

8 personer

Støa 1 + 2

16 personer

Mortensen, Sørensen, Juno

12 personer

Villa Holtnes

60 personer

Villaene

8 - 16 personer

Booking og kontakt

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og booking på e-post booking@holmsbuspa.no eller telefon +47 32 79 70 00.

2.430.126.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.