Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Holmsbu, Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa ligger vakkert plassert helt nede i fjæra, mellom fjordperlene Holmsbu og Rødtangen i Hurum Kommune, en time fra Oslo. Her er livsstil og opplevelser satt sammen i vakre omgivelser for gode konferanser og spaopplevelser.

Holmsbu Hotel & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Holmsbu Hotel & Spa

Spa og trening

Velkommen til Holmsbu Hotel & Spa

Restaurant og bar

Holmsbu Hotel & Spa byr på matopplevelser i vakre omgivelser. Gjennom store vinduer oppleves nærheten til havet uansett hvor i restauranten du befinner deg.

Villa Holtnes

I hjertet av Holmsbu Hotel & Spa finner du Villa Holtnes, vår ærverdige villa fra begynnelsen av 1900-tallet. Villaen er nyrestaurert med respekt for opprinnelig stil og arkitektur, og er åpnet som for å skape en herlig ramme rundt…

Konferanse

Holmsbu Hotel & Spa tilbyr moderne og omfattende kurs og konferansefasiliteter for alle behov. Resepsjon og åpne fellesarealer tar deg imot med innbydende sittegrupper med utsikt mot fjorden.

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK