Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Farris Bad

Spa

Åpningstider

Farris Bad Spa

Mandag og torsdag: 07.00 -21.00
Tirsdag: 06.30 - 21.00
Onsdag og fredag: 07.00 - 23.00
Lørdag - søndag: 08.00 - 21.00

Pris

Entré

Mandag - torsdag: 495 NOK
Fredag - søndag: 595 NOK

Entré ved behandling

Mandag - torsdag: 295 NOK
Fredag - søndag: 395 NOK

Frokostspa

Tirsdag (kl 06.30 - 09.00): 295 NOK

Kveldsspa

Mandag - søndag (fra kl 18): 325 NOK

Midnattspa

For boende gjester: 195 NOK
For ikke-boende gjester: 395 NOK

Continental spa

Hver onsdag fra kl. 20.00 - 23.00
Hver siste søndag i mnd kl 16.00 - 21.00

Pris Continental spa: 325 NOK

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt og bestilling

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om Farris Bad Spa og behandlinger, samt bestilling av behandling.

E-post: booking@farrisbad.no
Telefon: 815 58 700

Farris Bad har Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling, og er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte mineralholdig kilde.

Helsebringende vann

Hver dag virvler friskt kildevann fra 55 meters dyp inn i vår kildevannsgrotte. 20 år bruker vannet på sin reise gjennom de rensende morenemassene under Bøkeskogen og inn til Farris Bad. Interiøret i vårt spa er i stor grad basert på den lokale steinen larvikitt, som i samspill med havet og stranden utenfor setter de perfekte rammene for et behagelig spaopphold.

Ro og trening

Vår spa-avdeling har fokus på fysisk og mental trening, balansert kosthold og behandlinger. Her finner du ytre og indre ro. God informasjon og dyktige terapeuter sørger for at du hele tiden blir vel ivaretatt.

Hva har du lyst til?

I Farris Bad Spa finner du blant annet mineralspa, kildevannsgrotte, tepidarium, soft sauna, urtesauna, finsk sauna, kaldkulp, fotbad, tropedusjer, dusjgrotte, massasjebasseng, fjordsauna, varmkulp, jacuzzi (inne og ute), kneippbasseng, egen damebadstue, float og hele 18 spesialtilpassede behandlingsrom. Vi har også et topp utrustet treningsrom og egen yoga/pilates-sal.

Inkludert

Inkludert i entrèen er håndkle, badekåpe, tøfler, shampoo og balsam, bodylotion, frukt og nøtter, te og vann. Du har fri bruk av vårt treningsrom, samt aktiviteteter i vår helse- og treningsplan. Badekåpe og tøfler utdelt i resepsjonen blir dine og kan tas med hjem.

Viktig informasjon

Vi gjør oppmerksom på at det er 16 års aldersgrense i vårt spa alle dager. Vi videreutvikler våre spa- og badetradisjoner med å praktisere Contintental Spa hver onsdag fra kl. 20.00 og siste søndag i måneden, hvor det er obligatorisk tekstilfritt.

2.180.162.605 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK