Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Farris Bad

Restaurant og bar

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Lunsj

Mandag - fredag: 11.30 - 15.00
Lørdag - søndag: 12.00 - 15.00

Middag

Mandag - søndag: 18.00 - 22.00
Siste bordsetting kl. 22.00

Water Lounge & Bar

Mandag - torsdag: 16.00 - 24.00
Fredag - lørdag: 16.00 - 02.00
Søndag: 16.00 - 24.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt og bordbestilling

Du er velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål, eller om du ønsker å bestille et bord i vår restaurant.
E-post: booking@farrisbad.no
Telefon: 815 58 700

Restauranten er plassert i hjertet av hotellet med fantastisk utsikt mot Larviksfjorden og Svenner fyr.

Lokale råvarer

Våre ferske råvarer er hentet lokalt, både fra havet og fra Norges egen kjøkkenhage – Vestfold! De serveres med lekenhet, raushet, kjærlighet og vår egen identitet. Det er sunnere, det smaker bedre og det smaker mer. Dagsfersk sjømat hentes fra området rundt Svenner, og vilt fra skogene som omkringer Larvik. Vi har to signaturretter vi anbefaler varmt - Fiskesuppe med grillet sjømat, fersk rød og hvit fisk, og vår indrefilèt av Hereford med sesongens råvarer, stekt slik du ønsker dem.

Strandterasse

På vår deilige strandterasse synker du ned i store, myke puter med sol i fjeset og kan nyte måltidet ditt med utsikten kombinert med frisk sjøluft. Du finner nok pledd og varmelamper hele året.

Water Lounge & Bar

Vår bar er stedet for å nyte, for å hygge seg, for å slappe av, og for å ta e nfest. På dagtid og ettermiddag kan du ta deg noe godt å drikke, varmt eller kaldt, mens du blar gjennom dagens aviser, eller hygger dere i fellesskap med vårt utvalg av spill. Water Lounge er et perfekt mingleområde både under konferansesamlinger på dagtid, og som sted for drink før eller etter midag på kveldstid. Vi ønsker både boende og ikkeboende velkommen til god stemning - dag som natt.

2.180.162.605 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK