Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Copperhill Mountain Lodge

Level Spa

Åpningstider

Spaavdelingen

Alle dager: 08.00 - 20.00

Morgensvømming for hotellgjester

Alle dager fra 06.00

Badetider for barn

Alle dager: 08.00 - 11.00
og 15.00 - 17.30

Våre fasiliteter har varierende åpningstider om vår/sommer/høst. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestill spabehandling

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller bestilling på telefon +46 0647 143 00 eller via info@copperhill.se

Vill, vakker og evig skiftende. Slik viser fjellverdenen seg utenfor våre vinduer. Nyt skuespillet i et dampende bad, eller la naturen komme helt inn på huden i en behandling.

Relaxavdeling

Panoramautsikt mot Åreskutan, varme kilder inne og ute, basseng, badstue, gym, behandlinger og aktiviteter. Som hotellgjest har du fri entre til Level Spa & Health Club under hele ditt opphold.

Med naturen som inspirasjon

Hos oss karakteriseres din spaopplevelse av det naturlige og enkelthet, og har sitt utgangspunkt i plassens natur og historie. Lavtvoksende fjellnatur har lånt ut sin duft til massasjeoljen. Samenes lavvo har stått modell for noen av våre behandlingsrom. Harmoni skapes av naturens fire element i forening.

2.200.163.775 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK