Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Slik tjener du bonuspoeng hos Nordic Choice Hotels

Som medlem i Nordic Choice Club tjener du ikke bare bonuspoeng på hotellene våre, men også hos en rekke andre aktører. Her finner du oversikten!

Tjene bonuspoeng

  • Når du bor på ett av hotellene våre. Du tjener 1 bonuspoeng per betalt krone av romprisen

  • Når du spiser i restauranten mens du bor på Clarion Hotel ®, Quality Hotel™ og våre frittstående hotell i Norge og Danmark

  • Ved overnatting i forbindelse med konferanser/pakke- og pensjonsopphold der losjidelen er en del av en totalpris. Du tjener da 1 000 bonuspoeng pr. natt.

  • Når du bor på et Choice-hotell utenfor Norden og Baltikum. Du tjener da 750 bonuspoeng per natt. Ikke glem å sende kvittering til Nordic Choice Hotels Kundeservice: booking@choice.no

  • I forbindelse med rabatterte spesialpriser som f.eks. pakkereiser med turoperatører og crewpriser. Du tjener da 500 bonuspoeng per natt. 

  • Hos våre partnere: Les mer om våre samarbeidspartnere her.

 

Se fullstendige medlemsvilkår for eventuelle unntak.

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK