Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Tjen bonuspoeng hos Avis

Du tjener 500 bonuspoeng per billeie hos Avis over hele verden. I tillegg får du 10 % rabatt over hele Europa dersom du leier bil hos Avis.

Bestill leiebil hos Avis

Bestill leiebil og få bonuspoeng og få rabatt:

  • Bestill din Avis leiebil via Avis webside eller hos Avis Booking på tlf 815 33 044  
  • Oppgi rabattkoden (AWD-nummer) for ditt medlemskap:

BLUE: C408501
SILVER: C408502
GOLD: C408503
PLATINUM: C408504

  • Legg inn ditt medlemsnummer
  • Vis frem ditt medlemskort når du henter bilen. Da får representanten fra Avis registrert medlemsnummeret ditt 

Det gis ikke poeng på MiniLease, turoperatørpris eller firmaavtale. Det er kun bestillinger gjort på Nordic Choice Clubs AWD-nummer som gir bonuspoeng. Dine opptjente Nordic Choice Club poeng vil overføres fra Avis til Nordic Choice Club én gang pr måned det betyr at det kan ta opptil 6 uker før du får registrert poengene på din medlemskonto.

Nordic Choice Club medlemsrabatt er på 10 % på billeie (fratrukket offentlige avgifter og forsikringer) over hele Europa med følgende begrensninger: Det er kun bestillinger gjort på Nordic Choice Clubs AWD-nummer som gir rabatt. Rabatt gis på flytende priser i Norge, Sverige og Danmark (ikke avtalefestede priser) og på ”Supervalue” feriepriser i resten av Europa. Vi gjør oppmerksom på at det i perioder kan finnes gunstige kampanjepriser i Europa som ikke gir rabatt, men som likevel er de mest lønnsomme.

Mangler du bonuspoeng?

Dersom du likevel ikke har mottatt bonuspoeng, kan du etterregistrere ditt leieforhold hos Avis.

2.320.101.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK