MenyLukk
STS Alpereiser
Utsikt over Bad Gastein og Hotel Zalzburger Hof på sommeren

Reis til Alpene og få bonuspoeng samtidig

Når du bestiller din alpereise med STS Alpereiser tjener du som Nordic Choice Club-medlem 1 bonuspoeng per brukte krone!

Ved kjøp av reiser hos STS Alpereiser får du som Nordic Choice Club-medlem 1 bonuspoeng per brukte krone. Dette gjelder uansett hvilket reisemål du velger, og uansett når på året du vil reise. 1 poeng per krone gjelder også uavhengig av reisens varighet og antall personer i reisefølget.

Slik bestiller du reisen og får bonuspoeng

Reisen må bestilles via knappen nedenfor. For å oppnå bonuspoeng for reisen må du oppgi ditt Nordic Choice Club-nummer der du fyller inn kontaktinformasjonen din. Medlemsnummeret ditt finner du ved å logge deg inn på Min side på vårt nettsted, samt øverst i våre nyhetsbrev. Er du BLUE-medlem? En reise til 15 000 kroner gir deg nok bonuspoeng til å bli oppgradert til SILVER-medlemskap!

Opplev sommeren i Alpene

Sommeren i Alpene byr på praktfulle eventyr med mektige naturopplevelser. For deg som vil ha en ferie fylt av aktiviteter, utflukter og avkobling er Alpene det perfekte feriealternativet.

Sommeren 2019 arrangerer STS Alpereiser reiser til tre av Alpenes mest populære steder - Bad Gastein, Cervinia og Val Gardena. Alle stedene er kjent for sin vakre natur, gode mat og store aktivitetstilbud med blant annet vandring, sykling, klatring, golf og bad.

Bad Gastein – et aktivt sommerparadis

Gasteinerdalen og Bad Gastein som ligger midt i nasjonalparken Hohe Tauern ansees av mange for Østerrikes vakreste naturområder. Grønne dalfører blandet med høye fjellmassiver gir dramatiske kontraster i naturen. I byen bor du bekvemt på toppmoderne hoteller, bland annet klassiske Hotel Salzburger Hof.

Stort utvalg av aktiviteter

I Bad Gastein finnes det masse å oppleve og vi tilbyr et bredt utvalg av eventyrlige aktiviteter som passer for både store og små. Hver uke tilbyr vi et stort utfluktsprogram som gir deg mulighet til å være med på dagsutflukter til flere av Europas fremste severdigheter. Opplev verdensarv som Venezia, Salzburg eller Østerrikes høyeste fjell – Grossglockner.

Fantastiske vandringsmuligheter

Å vandre i Bad Gastein på noen av verdens vakreste vandringsruter er en storslagen opplevelse og et must om du vill ha en aktiv ferie. Vi tilbyr et stort vandringsprogram med alt fra enklere vandringer til mer avanserte høyalpine vandringer. I samtlige vandringsprogrammer inngår guidede turer på fjellet og gode lunsjer på gemyttlige alpehütter.

Bestill alpereise