MenyLukk

Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Enkelte medlemmer har i dag mottatt en sms fra Nordic Choice Club med beskjed om at passordet for innlogg på klubben er endret. Vi har for øyeblikket stengt ned alle vår medlemsprofiler, og det vil derfor ikke være mulig å logge inn på medlemssidene. Vi jobber med saken, og det er ikke behov for å ringe kundeservice om dette problemet. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com. Takk for tålmodigheten!

Strawberry Publishing
Fattig student, bok utgitt av Strawberry publishing

Tjen bonuspoeng på å leve deg inn i andres liv

Kjøp boka du ønsker deg eller gave til en lesehest – her tjener du bonuspoeng i samme slengen! Du kan kjøpe bestselgere som Jojo Moyes "Over horisonten" og Aksel Lund Svindals "Større enn meg".

Hos Strawberry Publishing finner du litteratur som passer dine interesser, enten det er krim, kjærlighet, forskning, mat, stilinspirasjon, selvbiografi eller noe annet. Du finner også bøker for barna.

For å få registrert Nordic Choice Club-bonuspoengene dine må du kjøpe via lenken nedenfor. Husk å oppgi Nordic Choice Club-medlemsnummeret ditt når du kjøper. Poengene registreres når boken er betalt.

Kjøp bøker her!

Klart!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!